.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 17:11

MV Agusta – Η νέα εποχή άρχισε με ένα σπουδαίο πρώτο εξάμηνο 2023

[Δελτίο Τύπου]

Ο έκτος μήνας της σύμπραξης MV Agusta και PIERER Mobility AG ολοκληρώθηκε σηματοδοτώντας την πρώτη πετυχημένη περίοδο μιας συνεργασίας που ήδη φέρνει την εταιρεία από τη Schiranna στο ύψος που της αρμόζει.

100 Dealers

Το δίκτυο διανομής της MV Agusta, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού με στόχο να φτάσει τα 180 σημεία λιανικής πώλησης ως το τέλος του 2023, μέτρησε τον 100ό του εμπορικό συνεργάτη στις αρχές Ιουλίου, πετυχαίνοντας τον ακριβή στόχο που είχε τεθεί από το διοικητικό συμβούλιο.

Τα καταστήματα MV Agusta σε όλον τον κόσμο επιλέγονται από τους καλύτερους υπάρχοντες συνεργάτες της εταιρείας, τους καλύτερους εμπόρους λιανικής της PIERER Mobility AG και εμπορικούς συνεργάτες που προέρχονται από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Turismo Veloce Lusso SCS

Αναβαθμισμένη φροντίδα πελάτη: Τετραετής εγγύηση και οδική βοήθεια 24/7

Το πρώτο μισό του χρόνου επιτεύχθηκε ένα κρίσιμης σημασίας ορόσημο για την MV Agusta: πλέον όλα τα μοντέλα 2023 συνοδεύονται από τετραετή εργοστασιακή εγγύηση. Αυτή η στρατηγική απόφαση συνιστά ένα ακόμη βήμα προς την πελατο-κεντρική προσέγγιση που εφαρμόζει η εταιρεία σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της.

Η τετραετής εγγύηση δεν είναι απλώς όφελος για τους πελάτες της MV Agusta, αλλά και ξεκάθαρη απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχει η ίδια στις, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες στην Ιταλία, μοτοσυκλέτες της και στη διαδικασία από την οποία περνά κάθε μια εξ αυτών πριν σταλεί στον ιδιοκτήτη της.

Επιπλέον, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να εστιάσουν μόνο στην απόλαυση της οδήγησης των MV Agusta τους σε Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία (θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες), η MV Agusta προσφέρει οδική βοήθεια 24/7 (24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες τη βδομάδα) με ισχύ για πάντα και χωρίς έξτρα χρέωση, συμπεριλαμβανόμενη στην αγορά κάθε μοτοσυκλέτας MV Agusta.

Σε περίπτωση βλάβης, η φροντίδα για τον πελάτη μπορεί να περιλαμβάνει επιτόπια επισκευή, μεταφορά σε εγκεκριμένο συνεργάτη MV Agusta, τεχνική υποστήριξη, μεταφορά στον προορισμό και πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως όχημα αντικατάστασης, επαναπατρισμό οχήματος από το εξωτερικό, διαμονή κλπ.

mv agusta dragster rr scs america 20

Το κερασάκι στον τούρτα: Dragster RR SCS America

Το επιστέγασμα αυτών των πρώτων έξι μηνών του 2023 για την MV Agusta είναι η παρουσίαση μιας νέας αποκλειστικής περιορισμένης έκδοσης, της Dragster RR SCS America.

Σηματοδοτώντας την επέτειο 50 ετών από την εμφάνισης της θρυλικής 750 S με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, αυτή η νέα συλλεκτική έκδοση των 300 μόλις κομματιών τιμά μια ολόκληρη σειρά μοτοσυκλετών MV Agusta με κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα που για μισό αιώνα αναδεικνύουν την ξεχωριστή σημασία που έχει η αγορά αυτή για την εταιρεία.

Διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, η Dragster RR SCS America έχει ήδη συγκεντρώσει απίστευτο ενδιαφέρον. Μάλιστα οι VIP Πελάτες είχαν την ευκαιρία να δουν τη μοτοσυκλέτα πριν τη δημόσια παρουσίασή της και τη στιγμή της αποκάλυψής της η πλιεοψηφία των διαθέσιμων μοτοσυκλετών είχε ήδη παραγγελθεί, αποδεικνύοντας πώς η MV Agusta θεωρείται από πολλούς ως κάτι περισσότερο από μια κατασκευάστρια μοτοσυκλετών.

Luca Martin

Luca Martin (Οικονομικός διευθυντής και μέλος Δ.Σ. MV Agusta Motor S.p.A.):

“Με την αγορά μιας MV Agusta οι πελάτες επιλέγουν μια μάρκα που εκπροσωπεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια, συνδυασμένη με προσέγγιση εστιασμένη στις ανάγκες του πελάτη στο ανανεωμένο μας δίκτυο συνεργατών. Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε στο πρώτο μισό του 2023 και οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στην ομάδα στο Varese για την αφοσίωσή τους και το πόσο καλά όλοι μπόρεσαν να συνεργαστούν με τον νέο μας συνέταιρο, PIERER Mobility AG. Αυτά τα πρώτα αποτελέσματα είναι απλώς μια γεύση από το μέλλον της MV Agusta.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon