.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 17:48

Η CFMOTO εγκαινίασε το πρώτο της εργοστάσιο στο Μεξικό

Στις 20 Ιουλίου έγιναν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της CFMOTO στο Μεξικό, το πρώτο στη χώρα της κεντρικής Αμερικής.

Η νέα μονάδα παραγωγής βρίσκεται στο Vynmsa Industrial Park στην πόλη Apodaca στα βορειοδυτικά της χώρας, και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε σε 16 μήνες, από τον Μάρτιο 2022 ως τον Ιούλιο 2023, με μια επένδυση 46 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Διαθέτει έκταση περίπου 75,000 τετραγωνικών μέτρων χωρισμένη σε δύο κυρίως μονάδες των 37,000 τ.μ. και σε πρώτη φάση θα κατασκευάζει μόνο UTV με ετήσια παραγωγική ικανότητα 100,000 μονάδων. Το νέο εργοστάσιο δημιούργησε 500 νέες θέσεις εργασίας στην Apodaca.

cfmoto2

Πρόκειται για μια μονάδα που έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια της CFMOTO στις αγορές της αμερικανικής ηπείρου και, όπως αποκαλύφθηκε κατά την τελετή των εγκαινίων, πρόκειται στο κοντινό μέλλον να μεγαλώσει κι άλλο εισάγοντας νέες γραμμές παραγωγής για άλλα οχήματα.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτά θα περιλαμβάνουν και μοτοσυκλέτες, εκτός από ATV και UTV, τα οποία αποτελούν ήδη την αιχμή του δόρατος για την εταιρεία στην Ευρώπη, όπου είναι μακράν πρώτη σε πωλήσεις.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon