.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 19:59

BMW Motorrad Welt – Ο κόσμος της BMW ανοίγει σύντομα τις πύλες του

Μέσω του BMW Motorrad Welt, η BMW Motorrad δημιουργεί τον δικό της κόσμο εμπειρίας γύρω από οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μάρκα και τις μοτοσυκλέτες της για πρώτη φορά στα 100 χρόνια ιστορίας της.

Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της παραγωγής της BMW Motorrad, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Berlin-Spandau - ακριβώς εκεί που κατασκευάζονται οι μοτοσυκλέτες της BMW από το 1969. Πίσω από μια ιστορική πρόσοψη από τούβλα στον Πύργο Julius στο Spandau βρίσκεται ο τόπος παραγωγής των μοτοσυκλετών BMW. Η BMW Motorrad Welt θα μετακομίσει σε ένα εξίσου ιστορικό διατηρητέο κτήριο που χτίστηκε μεταξύ 1914 και 1917, το οποίο και θα εγκαινιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

«Με το BMW Motorrad Welt, δίνουμε στην επωνυμία μας ένα σπίτι όπου κατασκευάζονται οι μοτοσυκλέτες μας στο Βερολίνο. Η BMW Motorrad Welt θα είναι το νέο μας "Home of the Brand". Σε μια περιοχή που καλύπτει περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα, δημιουργούμε μια εμπειρία μάρκας πλήρους κλίμακας που συνδέει την BMW Motorrad με την κοινότητά της, το κοινό και τους υπαλλήλους της, εμπερριέχοντας προϊόντα BMW Motorrad, συναρπαστικές ξεναγήσεις και μοναδική γαστρονομία σε εκδηλώσεις. Το BMW Motorrad Welt προσφέρει μια μοναδική και συναρπαστική πλατφόρμα για μια συναισθηματική συνάντηση σε οτιδήποτε BMW Motorrad», λέει ο Dr. Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad, συνοψίζοντας τους ακρογωνιαίους λίθους του BMW Motorrad Welt.

Η καρδιά του BMW Motorrad Welt είναι τα διαδραστικά παρουσιαζόμενα τρέχοντα οχήματα της φίρμας, τα οποία συμπληρώνονται από ειδικές εκθέσεις - με θέμα την προσαρμογή, για παράδειγμα - καθώς και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τη συλλογή BMW Motorrad Gear & Garment και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι πύλες του εργοστασίου ανοίγουν και για τους επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στον συναρπαστικό τρόπο κατασκευής των μοτοσυκλετών της BMW. Περισσότεροι από 2.200 εργαζόμενοι παράγουν περίπου 900 οχήματα των τμημάτων Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure και Urban Mobility κάθε μέρα σε μια έκταση σχεδόν 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Ένα έτοιμο όχημα βγαίνει από τη γραμμή συναρμολόγησης περίπου κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Βερολίνο είναι ένα από τα πιο γεμάτα παράδοση και ταυτόχρονα πιο καινοτόμα βιομηχανικά σημεία στο Βερολίνο και στην περιοχή. Μια ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και στις αίθουσες παραγωγής είναι η τέλεια ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα παρασκήνια της κατασκευής της BMW Motorrad. Και αυτό δεν είναι μόνο για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Το BMW Motorrad Welt θα ανοίξει στις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Αναμένονται περίπου 150 καλεσμένοι από την πολιτική, τον Τύπο, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, καθώς και πρεσβευτές της μάρκας και σύγχρονοι μάρτυρες από την 100χρονη ιστορία της BMW Motorrad.

Την επόμενη μέρα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, ένα άλλο highlight περιμένει τους προσκεκλημένους με το μεγάλο φινάλε του BMW Motorrad Customizing Championship που βασίζεται στα μοντέλα BMW R 18.

Από το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, η BMW Motorrad Welt θα ανοίξει επιτέλους τις πόρτες της στις 10.00 π.μ. σε επισκέπτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 20:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon