.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 18:23

Race of Champions 2023 - Η Polaris προμηθευτής οχημάτων εκτός δρόμου

[Δελτίο Τύπου]

Η Polaris είναι εξαιρετικά περήφανη που επιλέχθηκε και φέτος ως ο επίσημος προμηθευτής οχημάτων εκτός δρόμου για τον γεμάτο από οδηγούς-αστέρια αγώνα, Race of Champions (ROC SNOW + ICE) που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη αυτού του μήνα στο παγωμένο Pite Husband στη Σουηδία.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της περσινής εκδήλωσης, η Polaris Σουηδίας θα προμηθεύει ένα στόλο οχημάτων από Polaris RZR για να υποστηρίξει τους άκρως ανταγωνιστικούς αγώνες εκτός δρόμου στον αγώνα των Πρωταθλητών. Στις 28-29 Ιανουαρίου, αστέρια αγώνων όπως οι Mick Schumacher, Sebastian Vettel, Travis Pastrana, Jamie Chadwick, Oliver Solberg, Valtteri Bottas και Mika Hakkinen θα αγωνιστούν στην πίστα πάγου στο Pite Havsbad. Ποιος θα είναι ο οδηγός που θα πάρει το στέμμα του ROC από τον περσινό νικητή, Sébastien Loeb, ο οποίος σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο Polaris RZR Pro XP;

Πίσω από το τιμόνι του υπερτροφοδοτούμενου RZR Pro XP οι οδηγοί είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν τη μέγιστη απόλαυση και πραγματική αδρεναλίνη από τον ισχυρό κινητήρα 181 HP, το σύστημα τετρακίνησης καθώς και ειδικό εξοπλισμό όπως ελαστικά με εντυπωσιακά καρφιά για ακραίο κράτημα και επιτάχυνση. Εξοπλισμένο με DYNAMIX 2.0 - το πιο έξυπνο και ενεργό σύστημα ανάρτησης της Polaris - και ηλεκτρονικά αμορτισέρ FOX 2.5, το Pro XP προσφέρει μια οδηγική εμπειρία όπως καμία άλλη στο χιόνι και τον πάγο του Pite Havsbad της Σουηδίας.

Υποστηρίζοντας επίσης τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στα παρασκήνια, τα οχήματα Polaris θα λειτουργούν σε όλη την εκδήλωση Race of Champions - συμπεριλαμβανομένης της σειράς snowmobiles, ATV και side-by-side - όλα εξοπλισμένα με μια ποικιλία χρήσιμων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, όπως εκχιονιστικά για να βοηθήσουν στη διαχείριση αυτού του αγώνα στο χιόνι και τον πάγο του Pite Havsbad.

Για τη νεότερη γενιά, η Polaris θα φιλοξενήσει μια αποκλειστική ευκαιρία για παιδιά ηλικίας μεταξύ 9 και 13 ετών να δοκιμάσουν τα Youth ATV της σε έναν ασφαλή, περιφραγμένο χώρο δοκιμών. Μη χάσετε τον κασκαντέρ Jonas Hedberg να κάνει το διάσημο backflip του με ένα Polaris RZR, μαζί με άλλα θεαματικά ακροβατικά.

Αγώνας Πρωταθλητών + Polaris Off Road Competition

Η Polaris είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει έναν αποκλειστικό διαγωνισμό για τους κατόχους εισιτηρίων Race of Champions φέτος, δίνοντας σε έναν τυχερό νικητή την ευκαιρία να γίνει συνοδηγός σε ένα από τα αστέρια που αγωνίζονται στο Polaris RZR Pro XP. Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό ή απλώς για να μάθετε περισσότερα για τον αγώνα των πρωταθλητών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Polaris Race of Champions εδώ.

Σχετικά με το Race Of Champions

Το Race Of Champions (ROC) είναι ένας διάσημος αγώνας στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για 30 χρόνια προσφέρει στο κοινό και στους παγκόσμιους πρωταθλητές μια μοναδική αναμέτρηση σώμα με σώμα μεταξύ των καλύτερων οδηγών από όλον τον κόσμο.

Ποια είναι η Polaris

Ως παγκόσμιος ηγέτης στα powersports, η Polaris Inc. με έδρα στη Μινεσότα, εξυπηρετεί περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και πρωτοπορεί με καινοτόμα προϊόντα, εμπλουτίζοντας εμπειρίες και υπηρεσίες που έχουν προσκαλέσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη χαρά της υπαίθρου από την ίδρυσή της το 1954.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 18:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon