.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 10:38

Η Yamaha επιβεβαιώνει την παρουσία της στην EICMA 2021

Άλλη μια μεγάλη εταιρεία μας κλείνει ραντεβού τον Νοέμβριο στο Μιλάνο.

Από τις 23 ως τις 28 Νοεμβρίου 2021 ο απέραντος εκθεσιακός χώρος Rho Fiera στα περίχωρα του Μιλάνου φιλοδοξεί να ξαναγίνει το παγκόσμιο επίκεντρο της Μοτοσυκλέτας.

Μετά τη ματαίωση της περσινής έκθεσης εξαιτίας των πολλών και άκαμπτων περιορισμών στις μετακινήσεις σε όλον τον κόσμο, η φετινή διοργάνωση ακόμη φαντάζει αβέβαιη δοθέντος πως ουδείς μπορεί να προβλέψει πώς θα είναι το τοπίο σε μερικούς μήνες από τώρα.

Παρόλα αυτά οι διοργανωτές της EICMA δηλώνουν πως η διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας θα γίνει κανονικότατα και εδώ και μερικούς μήνες οι κατασκευαστές άρχισαν να επιβεβαιώνουν την παρουσία - ή και απουσία τους.

Μετά τις Honda, Royal Enfield, Benelli και Fantic Motor, σειρά πήρε η Yamaha με επίσημη ανακοίνωση που λέει τα εξής:

“Η Yamaha Motor Europe ανακοινώνει πως θα λάβει μέρος το 2021 στην έκθεση EICMA που θα γίνει από τις 23 ως τις 28 Νοεμβρίου.

“Η Yamaha Motor Europe πήρε αυτήν την απόφαση χάρη στη θετική εξέλιξη των προγραμμάτων εμβολιασμών σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, και τη σταθερή απελευθέρωση των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID-19 στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Η προσδοκία μας είναι πως ως το τέλος του Νοεμβρίου θα είναι εφικτή ξανά η επίσκεψη σε μεγάλες εκθέσεις. Μέτρα για την προστασία από τον COVID-19 θα εφαρμοστούν σε συνεργασία με τον οργανισμό της EICMA, για να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και ασφαλή επίσκεψη στην έκθεση. Υπό αυτό το πρίσμα, το περίπτερο της Yamaha θα είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με το 2019 ώστε οι επισκέπτες να έχουν περισσότερο προσωπικό χώρο.”

Ο Eric de Seynes, Πρόεδρος και CEO της Yamaha Motor Europe N.V., δήλωσε σχετικά:

“Η απόφαση να παραστούμε στην EICMA δεν ήταν εύκολη για προφανείς λόγους. Παρόλα αυτά, έχοντας παρατηρήσει την τάση που επικρατεί στην εξέλιξη του COVID-19 και έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές της EICMA πως θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στους επισκέπτες, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν πλήρως την έκθεση, πιστεύουμε πως ήταν σωστή η απόφαση να επιστρέψουμε.

“Η ΕICMA έχει μεγάλη σημασία στη βιομηχανία μας προσφέροντας κορυφαία παγκόσμια προβολή. Είναι ένα μοναδικό σημείο στον χρόνο και τον χώρο όπου η μοτοσυκλετιστική κοινότητα συγκεντρώνεται για να αισθανθεί τις αντιδράσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του κοινού απέναντι στα νέα της προϊόντα, να διατηρήσει αυτή σύνδεση μαζί τους ζωντανή και να βρει έμπνευση για τις μελλοντικές τάσεις. Αν και ακόμη δεν είμαστε κοντά σε αυτό που οι περισσότεροι θα περιγράφαμε ως ‘κανονικότητα’, η εκδήλωση αυτής της χρονιάς προσφέρει μια πρώτη ευκαιρία για τους φίλους της μοτοσυκλέτας να βρεθούν μαζί και να συνδεθούν ξανά φυσικά και όχι ψηφιακά.

“Ελπίζουμε να σας δούμε στο περίπτερο της Yamaha τον Νοέμβριο.”

EICMA 2021

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 10:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon