.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 10:21

EICMA 2021 – Επιβεβαίωσε και η Benelli την παρουσία της

Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας συνεχίζουν να μαζεύουν δηλώσεις συμμετοχής.

Μετά την ματαίωση της EICMA για το 2020 υπό το βάρος της πανδημίας covid, η διοργάνωση του 2021 τέθηκε αυτομάτως σε αμφιβολία. Η επακόλουθη ανακοίνωση της BMW πως εφεξής κόβει τις μεγάλες εκθέσεις ήρθε να προκαλέσει νέους κλυδωνισμούς – αν και η απόφαση των Γερμανών εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική και αφορά σε βάθος χρόνου πολύ μεγαλύτερο από αυτό της πανδημίας.

Κάπως έτσι η EICMA 2021 άρχισε να οργανώνεται για το τέλος του Νοέμβρη (23-28) υπό το νέφος της αμφιβολίας, ώσπου άρχισαν να μαζεύονται οι επιβεβαιωμένες παρουσίες εταιρειών. Η Honda ήταν η πρώτη από τους μεγάλους που δήλωσε επίσημα παρόν στην έκθεση και ακολούθησε η Royal Enfield που φέτος γιορτάζει τα 120 χρόνια της.

Η νέα επιβεβαίωση συμμετοχής έρχεται από την Benelli, η οποία ανακοινώνει πως θα είναι στο Μιλάνο τον Νοέμβριο με τη γκάμα του 2022.

“Με μεγάλη χαρά επιβεβαιώνουμε την παρουσία της Benelli στην EICMA 2021, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες μας σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς σκηνές για τον κόσμο των δύο τροχών,” δήλωσε ο Yan Haimei, γενικός διευθυντής της Benelli QJ.

“Η EICMA ανέκαθεν ήταν ο τόπος που όλοι οι κατασκευαστές, οι επαγγελματίες και το κοινό συναντιούνται για να μοιραστούν το απέραντο πάθος για τη μοτοσυκλέτα. Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη περίοδο που περνάμε τώρα, πραγματικά ελπίζουμε να μπορούμε να είμαστε εκεί και να απολαύσουμε τις ζωντανές εμπειρίες μας με όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας, να τους δώσουμε την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι όλους τους νεωτερισμούς που σχεδιάζει η Benelli για το 2022.”

Προς το παρόν φαντάζει κάπως φιλόδοξο να δηλώνει κανείς βεβαιότητα για μια συμμετοχή που εξαρτάται σε παράγοντες που θια περιγράφονταν ακριβέστερα ως "ανωτέρα βία". Έτσι μια κακή εξέλιξη στην πορεία της πανδημίας ή μια τρικλοποδιά στην πορεία των εμβολιασμών θα μπορούσε να δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα με τις μετακινήσεις για μια εκδήλωση παγκόσμιου βεληνεκούς.

Ίσως γι' αυτό η Benelli να χρησιμοποιεί μια πιο ελαστική γλώσσα ("πραγματικά ελπίζουμε να μπορούμε να είμαστε εκεί"), πάντως το γεγονός ότι έχουμε από τόσο νωρίς επιβεβαιώσεις μεγάλων κατασκευαστών είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον ενός θεσμού που είχε αρχίσει πλέον να τίθεται εν αμφιβόλω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon