.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 12:45

KTM Motohall - Ride Orange Experience με ενοικίαση μοτοσυκλετών

Η επίσκεψη στο Motohall της ΚΤΜ μπορεί πλέον να συνδυαστεί και με βόλτες στην περιοχή με επιλογή από 5 διαθέσιμα μοντέλα προς ενοικίαση.

Ο διαδραστικός πολυχώρος KTM Motohall εγκαινιάστηκε το 2019 και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς της αυστριακής εταιρείας που βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική βιομηχανική εγκατάστασή της στο Mattighofen.

Στους χώρους του ο επισκέπτης θα γνωρίσει τα πάντα γύρω από το παρελθόν και το παρόν της ΚΤΜ, θα βυθιστεί στην τεράστια αγωνιστική κληρονομία της εταιρείας και παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως εργαστήρια που επιδεικνύουν την τεχνολογία των μοτοσυκλετών ΚΤΜ, κατάστημα με όλα τα επίσημα πορτοκαλιά είδη, εστιατόριο κ.ο.κ.

Πλέον η επίσκεψη στο Motohall μπορεί να συνδυαστεί και με μια ακόμη υπέροχη δραστηριότητα. Η ΚΤΜ προσφέρει προς ενοικίαση πέντε διαφορετικά της μοντέλα για εκδρομές στην τριγύρω πανέμορφη φύση - και μάλιστα οι άνθρωποι του Motohall μπορούν να προτείνουν τις ομορφότερες μοτοσυκλετιστικές διαδρομές στα πέριξ του Mattighofen.

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες είναι οι Duke 125, 390 και 890, καθώς και οι Adventure 390 και 890.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας KTM Motohall: Τετάρτη ως Κυριακή, 9.00-18.00.

Για εισητήρια: https://ktm-motohall.com/en/tickets/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon