.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 12:33

Ρεπορτάζ - Εγκαίνια Moto Travel Greece

Ταξίδια με μοτοσυκλέτα και ιδανικές διαδρομές για απολαυστική οδήγηση σε έναν παράδεισο όπως η Ελλάδα. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Moto Travel Greece η οποία εγκαινίασε τον νέο της χώρο με πολλούς φίλους, διοργανώνοντας ένα πάρτυ με καλή μουσική και νόστιμο φαγητό.

Η Moto Travel Greece δραστηριοποιείται στις διοργανώσεις εκδρομών και ενοικίαση premium μοτοσυκλετών στην Αθήνα, και πρόσφατα ετοίμασε έναν νέο πολυτελή χώρο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 34. Η εταιρία που διοργανώνει ασφάλτινες (on road) και χωμάτινες (off road) εκδρομές αλλά και διαθέτει μεγάλο στόλο μοτοσυκλετών προς ενοικίαση, χαρακτηρίζεται από την θέληση ανάδειξης της χώρας μας και την απόλαυση της οδήγησης μοτοσυκλετών με ασφάλεια.

Στον νέο χώρο βρίσκεται μέρος του στόλου που αποτελείται από μεγάλες BMW R 1250GS / Adventure, Yamaha Tenere 700, BMW F850GS/750GS, Benelli TRK 502X, BMW G 310GS, Harley-Davidson Sportster 1200, αλλά και CAN-AM Spyder RT και CAN-AM Ryker - ίσως το μοναδικό σημείο στο οποίο μπορείς να ενοικιάσεις τέτοιες τρίτροχες μοτοσυκλέτες!

Την Τετάρτη 12/10 έγιναν τα εγκαίνια του νέου χώρου στον οποίο μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο χώρος ενημέρωσης των αναβατών, ο ειδικός εξοπλισμός που μπορεί να ενοικιαστεί, αλλά και ντους / αποδυτήρια για όσους το επιθυμούν.

Φίλοι και γνωστοί της εταιρίας βρέθηκαν στο νέο χώρο και απόλαυσαν καλό φαγητό και ποτό αλλά και γλυκά, και με την συνοδεία μουσικής αντάλλαξαν απόψεις και πέρασαν μία ωραία βραδιά σε έναν διαφορετικό χώρο. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, κος Σωτήρης Παπαϊωάννου, μίλησε αναφορικά με τα σχέδια της εταιρίας, παρουσίασε το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευση.

Ευχόμαστε καλές δουλειές στην MotoTravelGreece μία εταιρία η οποία με τον στόλο που διαθέτει και το ανθρώπινο δυναμικό δείχνει να ξεχωρίζει στον οργανωμένο τουρισμό με μοτοσυκλέτα αλλά και στις μεμονωμένες ενοικιάσεις.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 12:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon