.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 12:25

Royal Enfield – Θα γιορτάσει τα 120ά της γενεθλια στην EICMA 2021

Η Ινδική εταιρεία επιβεβαιώνει την παρουσία της στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μπορεί πρωταγωνιστικοί παίκτες της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας Μοτοσυκλέτας, όπως η BMW, να έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο να δώσουν το παρόν σε διεθνείς εκθέσεις το 2021, ωστόσο προς το παρόν η διοίκηση της EICMA κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει κανονικά στα δρώμενα το 2021.

Έτσι μόλις πρόσφατα μετέδωσε με μεγάλη χαρά ένα δελτίο Τύπου που επιβεβαιώνει την παρουσία της Honda στην EICMA 2021, ενώ η νέα εγγυημένη παρουσία ακούει στο όνομα Royal Enfield.

Η παλιότερη εταιρεία με αδιάκοπη παραγωγή στην ιστορία της συμπληρώνει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της (ως Αγγλική εταιρεία τότε) και δηλώνει πως θα είνα παρούσα στην 78η Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Ποδηλάτου (EICMA) στο Μιλάνο.

“Εμείς στη Royal Enfield είμαστε πανευτυχείς που θα λάβουμε μέρος στην EICMA 2021 και η προοπτική να συνδεθούμε με την ευρύτερη μοτοσυκλετιστική κοινότητα μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο μας συναρπάζει,” δήλωσε ο Arun Gopal, διευθυντής του τμήματος International Business της Royal Enfield. “Η EICMA προσφέρει την τέλεια πλατφόρμα για να συνδεθούμε με χιλιάδες ένθερμων αναβατών, να μοιραστούμε συναρπαστικά νέα και εξελίξεις και να απολαύσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε τους δύο τροχούς. Το 2021 είναι μια χρονιά-ορόσημο για τη Royal Enfield καθώς σημειώνει την 120ή μας επέτειο, έτσι δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούμε τον ειδικό αυτόν εορτασμό με όσους περισσότερους απο εσάς είναι εφικτό και ασφαλές.”

Η έκθεση EICMA 2021 είναι προγραμματισμένη να ανοίξει τις πύλες της για τον Τύπο και τον εμπορικό κόσμο στις 23 Νοεμβρίου 2021, ενώ από 25 ως και 28/11 θα είναι ανοικτή για το κοινό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon