.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 13:15

EICMA 2021 – Επιβεβαίωσε πως θα δώσει το παρόν η Honda

Η διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου δηλώνει σίγουρη για την επιστροφή της τον Νοέμβρη του 2021.

Τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο Μιλάνο για το ετήσιο ραντεβού μας με την παγκόσμια βιομηχανία της μοτοσυκλέτας ήταν τον Νοέμβριο 2019, καθώς δύο μήνες αργότερα δεν υπήρχε πια είδηση που να μην περιέχει κάπου τη λέξη covid. Μοιραία η έκθεση του 2020 δεν έγινε ποτέ...

Ενόψει της νέας χρονιάς ωστόσο, οι διοργανωτές της EICMA ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή της από 23 ως 28 Νοεμβρίου 2021, πάντα στον γνωστό εκθεσιακό χώρο Fiera Milano στο προάστιο Rho και δηλώνουν πως αρκετοί κατασκευαστές έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Τώρα με ένα δελτίο Τύπου η EICMA ανακοινώνει πως η Honda Motor Company επιβεβαίωσε την παρουσία της στην 78η διοργάνωση της φημισμένης έκθεσης.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς φαίνεται πως αρκετοί κατασκευαστές έχουν μεν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν, μα όχι με απόλυτη βεβαιότητα – εξ ου και η ξεχωριστή ανακοίνωση για την επιβεβαίωση της Honda.

Θυμίζουμε πως στα τέλη του Ιανουαρίου 2021 η BMW ανακοίνωσε πως δεν θα πάει σε καμιά διεθνή έκθεση, ούτε στην EICMA αλλά ούτε και στη “δική της” Intermot που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία. Μάλιστα οι Γερμανοί δεν μίλησαν απλά για τις εκθέσεις του 2021, αλλά αναφέρθηκαν “στο μέλλον”, ουσιαστικά δηλώνοντας πως εφεξής δεν θα δίνουν το παρόν σε εκθέσεις, αλλά θα παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα διαδικτυακώς. Άλλωστε η Intermot δεν αφορά καν τη φετινή χρονιά, αφού είχε ήδη αποφασίσει να επανέλθει στην ώρα της, το 2022, αντί να αλλάξει τη ροή της για να καλύψει το χαμένο 2020.

Ο οργανισμός διοργάνωσης της EICMA δηλώνει πως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της πανδημίας και πρωτίστως το πρόγραμμα εμβολιασμών, ελπίζοντας να επιβεβαιώσει σύντομα την άφιξη και άλλων μεγάλων κατασκευαστών στην έκθεση του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon