.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 15:21

Ο Jonathan Rea επιτέλους πήρε δίπλωμα οδήγησης! [βίντεο]

Από την 13η Ιουλίου ο εξάκις πρωταθλητής WorldSBK μπορεί να καβαλά μοτοσυκλέτα και σε δημόσιους δρόμους.

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο άνθρωπος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, ο Jonathan Rea της Kawasaki, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης!

Στα 34 του, ο Rea εκμεταλλεύτηκε τη σύντομη διακοπή του πρωταθλήματος από τις 4 μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021 για να κάνει μαθήματα και να δώσει εξετάσεις οδήγησης για μοτοσυκλέτα.

Βρήκε μάλιστα μια ωραιότατη ευκαιρία για μερικά βίντεο στα οποία μοιράστηκε την εμπειρία με το κοινό, ξεκινώντας από τα πρακτικά μαθήματα στις αρχές του μήνα, ως το τελικό βίντεο που δημοσιεύτηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου, που βγήκε περιχαρής από την τελευταία δοκιμασία, την οδήγηση στον δρόμο, κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

Δεν είναι ο πρώτος και πιθανότατα ούτε ο τελευταίος. Ο Rea μάλιστα έβγαλε το δίπλωμά του σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία απ’ ότι άλλοι γνωστοί αναβάτες, όπως οι κ.κ. Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo που πήραν τα δίπλωμα πριν τα 30 τους χρόνια, μα όντας ήδη πρωτοκλασάτοι αναβάτες MotoGP και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Καλές βόλτες κύριε Rea! Περιμένουμε να δούμε τι μοτοσυκλέτα θα επιλέξει για τις βόλτες του, η οποία θα είναι αναμφίβολα Kawasaki, με πολλές πιθανότητες για το "γλυκό" (όπως ο ίδιος το περιέγραψε) Z650, με το οποίο γνωρίστηκε στη διαδικασία αυτή.

Δείτε το βίντεο από την ημέρα της εξέτασης στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon