.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 14:27

Fantic Motor – Έκλεισε θέση για την EICMA 2021

Πληθαίνουν οι εταιρείες που επιβεβαιώνουν την παρουσία τους στην επερχόμενη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά κατά την οποία, μαζί με τις περισσότερες πτυχές της κοινωνικής μας ζωής, ακυρώθηκαν και όλες οι εκθέσεις στην Ευρώπη (τουλάχιστον), η ετήσια EICMA ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα τον Νοέμβρη.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι νέες και – ελπίζουμε – τελικές ημερομηνίες της, που μεταφέρουν την έκθεση από την παραδοσιακή αρχή του Νοέμβρη στα τέλη του, 23 ως 28 του μήνα, πάντα στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano στην περιοχή Rho.

Αν και η αρχή της επιστροφής ήταν δύσκολη μετά την επίσημη ανακοίνωση της BMW πως δεν θα συμμετάσχει σε καμιά έκθεση, οι Ιταλοί διοργανωτές έκαναν τη ρελάνς τους με διαδοχικές επιβεβαιώσεις εταιρειών πως θα δώσουν σίγουρα το παρόν τον Νοέμβριο στο Μιλάνο.

Πρώτα η Honda κλείδωσε την παρουσία της, ενώ σίγουρες είναι ακόμη η Royal Enfield στη σημαδιακή 120ή της επέτειο, η Benelli και τώρα προσθέτουμε και τη Fantic Motor.

Η αναγεννημένη Ιταλική εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης με οδηγό την οικογένεια Caballero, αλλά και τις off-road μοτοσυκλέτες της που πλέον αγωνίζονται στο κορυφαίο παγκόσμιο επίπεδο.

Στην EICMA η Fantic θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της όλη τη γκάμα μοτοσυκλετών και ηλεκτρικών δικύκλων, ενώ θα έχει κι έναν χωριστό χώρο για τη Motori Minarelli, την ιστορική Ιταλική κατασκευάστρια κινητήρων που αγοράστηκε φέτος από τη Fantic στα πλαίσια μιας ευρύτερης συνεργασίας με τη Yamaha.

Ιστοσελίδα EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon