.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 12:00

Yamaha - Θα κατασκευάσει μικρά αεροσκάφη νέας γενιάς

Οι Yamaha Motor και ShinMaywa Industries, Ltd. υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για κοινή έρευνα σε μικρά αεροσκάφη νέας γενιάς.

Η ShinMaywa Industries, Ltd. είναι ένας ιαπωνικός όμιλος που δραστηριοποιείται σε Ασία και Βόρεια Αμερική, διαθέτοντας εμπειρία 70+ χρόνων στην κατασκευή αεροσκαφών, φορτηγών ειδικού τύπου και ηλεκτρονικών συστημάτων.

Μέσα από τη νέα συνεργασία, η Yamaha θα εξερευνήσει δρόμους για να προσαρμόσει την τεχνολογία των κινητήρων της στη βιομηχανία αεροσκαφών.

Αντίστοιχα, η ShinMaywa θα φέρει την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει μέσα από την εξέλιξη αμφίβιων αεροσκαφών, και αεροσκαφών διαφόρων άλλων τύπων, στον σχεδιασμό concept και πρωτότυπων αεροσκαφών, στην δοκιμή τους, στην εφαρμογή τεχνολογίας αυτόνομης κίνησης, κ.α.

Αμφότερες οι εταιρείες εισέρχονται στην συγκεκριμένη συνεργασία για να εξερευνήσουν την εμπορευματοποίηση μικρών αεροσκαφών νέας γενιάς.

Το δελτίο τύπου συνοδεύεται από 2 φωτογραφίες, που δείχνουν έναν κινητήρα κι ένα ελικοφόρο μονοκινητήριο μικρό αεροσκάφος.

Θυμίζουμε πως η Honda δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στα jet αεροσκάφη, με την HondaJet να διαθέτει 3 εμπορικά jet στην γκάμα της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon