.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 09:46

H Fantic αγόρασε από τη Yamaha το 100% της Minarelli

Η Fantic Motor και η Yamaha Europe έφτασαν σε συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας τους, με την πρώτη να αγοράζει από τη δεύτερη το 100% της Motori Minarelli.

“Η ενδυνάμωση της συνεργασίας με τη Yamaha Motor Europe, και η εξαγορά της Motori Minarelli, αντιπροσωπεύει για τη Fantic Motor ένα σημαντικό βήμα για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση μας ως τεχνολογικός ηγέτης στην παραγωγή μοτοσυκλετών, e-bikes και e-mobility προϊόντων κατασκευασμένα στην Ιταλία”, δήλωσε ο Mariano Roma, CEO της Fantic Motor. Θα εργαστούμε ώστε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία της Motori Minarelli σε κινητήρες εσωτερικής καύσης και σε ηλεκτροκινητήρες, να μεγαλώσουμε τη γκάμα παραγωγής, και να προσφέρουμε στους πελάτες της Motori Minarreli ανταγωνιστικούς, κορυφαίους τεχνολογικά κινητήρες, διατηρώντας το εργατικό δυναμικό στα ίδια επίπεδα.”

“Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την οριστικοποίηση αυτής της σημαντικής συνεργασίας”, δήλωσε ο Eric de Seynes, Πρόεδρος της Yamaha Motor Europe. “Η μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ Yamaha Motor Europe και Fantic Motor θα δημιουργήσει τις συνθήκες για μια ομαλή μετάβαση στο νέο επιχειρηματικό σχέδιο και θα επιτρέψει στη Motori Minarelli να συνεχίσει την αποστολή της, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητα της. Η συμφωνία θα δημιουργήσει επιπλέον ένα δυνατό μέλλον για τη Motori Minarelli στην ιταλική βιομηχανία, επιτρέποντας στην εταιρεία να βρεθεί στην τέλεια θέση για να εφαρμόσει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να επεκτείνει την γκάμα λειτουργίας και προμήθειας της.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon