.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 10:33

Τρέιλερ και μπαγκαζιέρες - Ξεχωριστή άδεια κυκλοφορία και πινακίδας από 18 Οκτωβρίου 2021

Σύμφωνα με την νέα Υπουργική Απόφαση, η οποία τίθεται σε ισχύ, 9 μήνες από την δημοσίευσή της, δηλαδή από τις 18 Οκτωβρίου του 2021 τα ρυμουλκούμενα τροχοφόρα, θα λογίζονται ως ξεχωριστά οχήματα και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχει εκδοθεί για αυτά, ξεχωριστή άδεια κυκλοφορίας και πινακίδα.

Στη νέα απόφαση κυρίως καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει ένα ρυμουλκούμενο να λάβει άδεια κυκλοφορίας. Οι ιδιοκτήτες τους λοιπόν πρέπει να φροντίσουν, αν θέλουν να είναι νόμιμοι, να εκδώσουν άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου 2021.

Πλέον τα ρυμουλκούμενα τροχοφόρα, θα λογίζονται ως ξεχωριστά οχήματα και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχει εκδοθεί για αυτά, ξεχωριστή επίσης άδεια κυκλοφορίας και πινακίδα. Όταν κυκλοφορούν με το αυτοκίνητό τους και έλκουν το ρυμουλκούμενο πρέπει να έχουν μαζί τους και τις δύο άδειες κυκλοφορίας.

Επιγραμματικά, όσα τρέιλερ έχουν ήδη άδεια ρυμούλκησης, οι ιδιοκτήτες θα υποβάλλουν φάκελο, για να πάρουν την άδεια κυκλοφορίας. Προς το παρόν τα καινούρια τρέιλερ, θα μπορούν να βγάζουν άδεια ρυμούλκησης.

Διαβάστε ΕΔΩ την υπουργική απόφαση που αναφέρει τα παραπάνω με κάθε λεπτομέρεια (σχετικά με την διαδικασία χορήγησης άδειας κλπ.)

Πηγή: Boat & Fishing in Greece

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon