.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 09:54

Harley-Davidson: Χάθηκε... το Bronx!

Το Bronx, που παρουσιάστηκε ως concept στην EICMA 2019, θα αποτελούσε το πρώτο roadster / streetfighter μοντέλο της Harley-Davidson, με μια φιλοσοφία πολύ διαφορετική απ΄ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα η εταιρεία.

Ο κινητήρας του, μια μικρότερη έκδοση του νέου, πλήρως υγρόψυκτου και τετραβάλβιδου V2 μοτέρ που οι αμερικανοί ονομάζουν “Revolution Max”, στα 975 κ.εκ., θα απέδιδε 115 ίππους και 9,6 kg-m ροπής. Αλλά μια στιγμή, δεν αναρωτηθήκατε γιατί χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο;

Το Bronx λοιπόν, παρά το ότι φιλοξενείτο για πολύ καιρό στην ενότητα “feature vehicles” (μελλοντικά μοντέλα), στην επίσημη ιστοσελίδα της Harley-Davidson, ξαφνικά, αφαιρέθηκε από αυτή.

Στην ενότητα παραμένουν το Pan America, τα e-concepts και power cruiser, αλλά Bronx, πουθενά, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι η παρουσίαση της μοτοσυκλέτας έχει ανασταλεί ή ακόμα χειρότερα, έχει εγκαταλειφθεί.

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, τα αίτια μπορούν να αποδοθούν στην επανεξέταση και αναδιάρθρωση της στρατηγικής της εταιρείας, με την ονομασία “rewire”, η οποία και ανακοινώθηκε νωρίτερα, φέτος το καλοκαίρι (2020), μετά από τα όχι και τόσο ενθαρρυντικά αποτελέσματα για τα Α εξάμηνο της χρονιάς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon