.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 14:45

Harley-Davidson – Η παρουσία της στην EICMA

Η Harley-Davidson έδινε κάθε χρονιά “το παρών” στο Mιλάνο, φέτος όμως, ήταν η πρώτη φορά που τα νέα της μοντέλα αφορούσαν πολύ περισσότερη την αγορά της Ευρώπης, παρά αυτή των ΗΠΑ.

Το ότι η θρυλική αμερικανική εταιρεία έχει μπει σε τροχιά επαναπροσδιορισμού, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Πέραν του τολμηρού ηλεκτροκίνητου Live Wire, στις προθέσεις της εταιρείας είναι επίσης η δημιουργία μιας νέας γκάμας μοντέλων, που θα απευθύνονται σε διαφορετικό από το σύνηθες για την Harley-Davidson κοινό.

Για τον λόγο αυτό, σχεδιάστηκε ένας νέος, πλήρως υγρόψυκτος και τετραβάλβιδος κινητήρας με την ονομασία Revolution Max, οι εκδόσεις του οποίου, έχουν σύγχρονα χαρακτηριστικά απόδοσης.

Το ένα εκ των δύο νέων μοντέλων που θα φέρει αυτή την κινητήρια μονάδα, ονομάζεται Bronx και είναι μια naked / streetfighter υλοποίηση, με το “streetfighter” να μην αναφέρεται καταχρηστικά ως περιγραφικός όρος, αφού τόσο η απόδοση των 115 ίππων από την έκδοση 975 κ.εκ. του Revolution Max, όσο και τα περιφερειακά, το δικαιολογούν απόλυτα.

Η γεωμετρία και τα περιφερειακά της μοτοσυκλέτας δεν έχουν καμία σχέση με τα cruiser πρότυπα και το πολύ όμορφα σχεδιασμένο Bronx, φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο δυναμική και sport πρόταση της εταιρείας μέχρι τώρα, τουλάχιστον με street όρους.

hd bronx panamerica 2

Η μεγαλύτερη σε κυβισμό έκδοση του Evolution Max, στα 1.250 κ.εκ., θα εφαρμοστεί σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο επίσης “ανιχνεύει” πρωτόγνωρους για την εταιρεία δρόμους. Το Adventure Pan America των 145 ίππων θα φέρει –σύμφωνα με την εταιρεία- ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, μέρος του οποίου θα αποτελούν και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης της απόδοσης.

Τις εντυπώσεις βέβαια τις κλέβει η σχεδίαση, που είναι εντελώς διαφορετική και ξεχωριστή, στα όρια του εκκεντρικού, αν και άνθρωποι της Harley-Davidson αναφέρουν ότι θα υπάρχουν αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα, στο μοντέλο παραγωγής.     

hd bronx panamerica 17

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon