.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 22:18

EICMA – Harley-Davidson Pan America

Το Pan America, μας είναι πια “γνωστό” μιας και έχει κάνει τις γύρες του ως πρωτότυπο σε διάφορες εκθέσεις και συνέδρια αντιπρόσωπων της H-D απ' όπου και κυκλοφορούσαν σωρηδόν φωτογραφίες.

Ο κινητήρας στην προκειμένη περίπτωση είναι η μεγάλη έκδοση του Revolution Max, στα 1.250 κ.εκ., με απόδοση 145 ίππους και 12,4 kg-m ροπής και αυτή η ιπποδύναμη, θα πρέπει να είναι ρεκόρ για μοτοσυκλέτα παραγωγής της H-D, όταν το Pan America κυκλοφορήσει. Εδώ επίσης δεν έχει ιμάντα και ο λόγος είναι ότι αυτού του τύπου η μετάδοση δεν τα πάει καλά με σκόνη, λάσπη και γενικώς χωμάτινες καταστάσεις, στις οποίες η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιθανό να “μπλεχτεί”.

Δεδομένης της κατηγορίας στην οποία ανήκει η Pan America, των μοντέλων που θα πρέπει να ανταγωνιστεί αλλά και του “premium” χαρακτήρα της Harley-Davidson, το επίπεδο του εξοπλισμού αναμένεται να είναι “αλλού”, όταν κυκλοφορήσει και ήδη στις φωτογραφίες φαίνονται οι καλωδιώσεις που ελέγχουν τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. “Αλλού” επίσης, θα πρέπει να είναι και η λίστα με τον πρόσθετο εξοπλισμό και τα αξεσουάρ, ένας τομέας άλλωστε, που η Harley-Davidson έχει ίσως την καλύτερη “παράδοση”, ανάμεσα σε όλους τους κατασκευαστές.

Γενικά πάντως, για το Pan America μπορείς να γράφεις και να μιλάς για ώρα, όλοι όμως νομίζουν ότι αυτό εξυπηρετεί την αποφυγή αναφοράς σε κάτι συγκεκριμένο, αυτό που οι αγγλοσάξονες ονομάζουν πως κάνεις ότι δεν βλέπεις “τον ελέφαντα στο δωμάτιο”. Ο λόγος για την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, η οποία έχει συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια.

Απ΄ότι λέγεται, το μοντέλο παραγωγής δεν θα μοιάζει έτσι, με την Harley-Davidson να προχωρά σε σχεδιαστικές αλλαγές, τουλάχιστον στη περιοχή της μάσκας.

Tώρα σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί η μοτοσυκλέτα ως μοντέλο παραγωγής, η Harley-Davidson αναφέρει πως αυτό θα συμβεί περί τα τέλη του 2020, οπότε μιλάμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο μπορούν να αλλάξουν πολλά, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης του Pan America. 

Ακολουθεί video και gallery φωτογραφιών:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 23:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA – Harley-Davidson Bronx Harley-Davidson – Η παρουσία της στην EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon