.
Κατηγορία Gas Gas
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 12:30

Gas Gas - Η γκάμα του 2021 είναι εδώ

H γκάμα 19 μοντέλων της ισπανικής εταιρείας για το 2021 είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Ενταγμένη πλέον υπό τη ομπρέλα του ομίλου Pierer Mobility Group, εξοπλισμένη με την τεχνολογική βάση της μητρικής πλέον ΚΤΜ, η Gas Gas αποκαλύπτει μια γκάμα μοντέλων που ξεκινά από το μικροσκοπικό δίχρονο motocross MC50 και φτάνει ως το κορυφαίο της τετράχρονο cross-country EX 450F.

Παράλληλα με την ανακοίνωση έναρξης διάθεσης της γκάμας του 2021, η εταιρεία ανακοινώνει μια ακόμη αγωνιστική δραστηριότητα, αυτή τη φορά μέσω της Troy Lee Designs Red Bull Gas Gas Factory Racing Team που θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα 2021 AMA Supercross και Pro Motocross Championships στις κατηγορίες 250 και 450 cc.

Motocross

Η φρέσκια άφιξη στο προσκήνιο του ΜΧ περιλαμβάνει μια σειρά μοτοσυκλετών με αποδεδειγμένης αξίας τεχνική βάση, ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο στυλ.

Περιλαμβάνει τα μοντέλα MC 125, MC 250F και MC 450F.

Mini

Η οικογένεια των μίνι μοτοσυκλετών απευθύνεται στους νεαρούς μοτοσυκλετιστές με ηλικίες από 4 ως 15 χρόνια.

Η φαμίλια χτίζεται σε τρεις δίχρονους κινητήρες των στάνταρ κυβισμών για τις κατηγορίες αυτές, MC 50, MC 65 και MC 85, ενώ περιλαμβάνει ακόμη το ηλεκτρικό MC-E5.

Trial

Το trial είναι ένα πεδίο στο οποίο διαθέτει αρκετή τεχνονγωσία και αγωνιστική εμπειρία η Gas Gas και είναι αυτό ακριβώς που έλειπε από την ΚΤΜ. Εύλογα η παράδοση της ισπανικής εταιρείας συνεχίζεται με μια ευρεία γκάμα μοντέλων σε χωρητικότητες 125, 250, 280 και 300 cc bikes, σε δύο σειρές μοντέλων, TXT Racing και TXT GP.

Enduro

Η οικογένεια του enduro μετρά τα EC 250, EC 300, EC 250F και EC 350F, όλα με έγκριση Euro 5.

Cross Country

Η νέα τάση της μόδας θέλει τις εταιρείες να στήνουν ειδικά cross country μοντέλα συνδυάζοντας σε ένα πακέτο βασικά χαρακτηριστικά από motocross και enduro μοτοσυκλέτες. Σε αυτή τη φαμίλια της Gas Gas συναντάμε τα EX 300, EX 250F, EX 350F και EX 450F.

Τεχνικά αξεσουάρ και ρουχισμός

Προς υποστήριξη της νέας γκάμας για το 2021, η Gas Gas τη συνοδεύει με μια γεμάτη συλλογή τεχνικών αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί συγκεκριμένα για κάθε οικογένεια μοντέλων - MC, EC, EX, TXT – και περιλαμβάνει τα πάντα, από τροχούς ως εξατμίσεις και από τιμονόπλακες ως προστατευτικές χούφτες.
Παράλληλα, η σειρά ρουχισμού και αξεσουάρ φροντίζει για το απαραίτητα ταιριαστό στυλ.

GET ON THE GAS!

Μπαίνοντας σε μια νέα εποχή με οικονομικά ισχυρή και ασφαλή πλάτη για το μέλλον της, η Gas Gas παρουσιάζει τη γκάμα του 2021 υπό τον εύηχο τίτλο Get on the Gas και ανακοινώνει πως είναι πλέον διαθέσιμη στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Παράλληλα μας αποκαλύπτει την ανανεωμένη ιστοσελίδα GasGas.com όπου συγκεντρώνεται όλος ο κόσμος της ισπανικής εταιρείας για εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση.

Δείτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης των Gas Gas 2021

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 17:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon