.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:08

GasGas eMTB 2021 – Ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού με καρδιά Yamaha

Η Ισπανική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της ΚΤΜ παρουσιάζει τη νέα της σειρά ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων βουνού.

Με 11 νέα μοντέλα ποδηλάτων βουνού υποδέχεται το 2021 η GasGas, προσφέροντας μια γκάμα που έχει κάτι για κάθε επίπεδο απαιτήσεων. Τα νέα της eMTB ποδήλατα χωρίζονται στις οικογένειες Enduro Cross, Trail Cross, Cross Country και Dual Cross και ένα κοινό του σημείο είναι τα κεντρικά τοποθετημένα ηλεκτρικά μοτέρ της Yamaha που διαθέτουν.

Η κορυφή της γκάμας φιλοξενεί το Enduro Cross, ένα ποδήλατο σχεδιασμένο για απαιτητική χρήση downhill, ενώ ακολουθείται από το full-suspension Trail Cross που έχει μελετηθεί για να εξυπηρετήσει τον έμπειρο εξερευνητή των βουνών.

Οι σειρές Cross Country και Dual Cross, από την άλλη, απευθύνονται στον χομπίστα ή τον αρχάριο και λειτουργούν ως το σημείο εισόδου στον κόσμο των ηλεκτρικά υποβοηθούμενων ποδηλάτων βουνού, eMTB.

Παράλληλα η GasGas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον αναβάτη Adrian Guggemos που λογικά σύντομα θα αρχίσει να μας θαμπώνει με τα βιντεο-κατορθώματά του πάνω στα ισπανο-αυστριακά ποδήλατα με την γιαπωνέζικη καρδιά.

Προς το παρόν τα σχέδια της GasGas προβλέπουν εμπορική δραστηριοποίηση σε συγκεκριμένες χώρες που δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα – Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και Πορτογαλία. Στη συνέχεια, το 2022 προβλέπεται το άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas - Η γκάμα του 2021 είναι εδώ Gas Gas Off-Road 2022 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon