.
Κατηγορία ISDE
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 11:32

ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 1η

Δυναμικό ξεκίνημα για την Ισπανία με τον Josep Garcia, τι έκαναν οι Έλληνες αναβάτες.

Η πρώτη μέρα του International Six Days of Enduro 2022 που φιλοξενείται στην περιοχή Le Puy-En-Velay στη Γαλλία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, με την Ισπανία να αναλαμβάνει την πρωτοπορία.

Ο Josep Garcia (ΚΤΜ) ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης αυτής αγωνιστικής μέρας, καθώς κέρδισε όλα τα τεστ της και μοιραία οδηγεί την κατάταξη μαζί με την ομάδα της Ισπανίας.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ιταλία με κορυφαίο τον Andrea Verona (GASGAS), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται με απειροελάχιστη διαφορά η Αγγλία, παρότι τρίτος την πρώτη μέρα αναδείχθηκε ο Σουηδός Mikael Persson (Husqvarna). Ο λόγος γι’ αυτό εντοπίζεται στους δύο Άγγλους αναβάτες Nathan Watson (Honda) και Steve Holcombe (Beta), οι οποίοι τερμάτισαν στις θέσεις 4 και 5 την πρώτη μέρα, ανεβάζοντας την επίδοση της ομάδας τους πάνω από αυτή της Σουηδίας – η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, πίσω και από τις ομάδες των ΗΠΑ (4η) και Γαλλίας (5η).

Όσον αφορά στους Έλληνες αναβάτες που συμμετέχουν στην κατηγορία World Trophy, πρώτος μεταξύ τους τερμάτισε ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta) στην 106η θέση, ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Βαρσάμη (ΚΤΜ) στη θέση 109, τον Κίμωνα Καράμπελα (Husqvarna) στη θέση 115 και τον Γιάννη Χασάπη (KTM) στη θέση 127.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, η ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται στη 18η θέση της κατάταξης, σε σύνολο 22 ομάδων.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2021, Ιταλία – 6η Ημέρα ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 2η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon