.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:48

ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 2η

Συνεχίζει στην κορυφή με νέα νίκη ο Josep Garcia, η Αγγλία ωστόσο πέρασε πρώτη στην κατάταξη των Ομάδων.

Ο κατά τεκμήριο καλύτερος αναβάτης της Ισπανίας, Josep Garcia (KTM), συνέχισε με την ίδια φόρα που έκλεισε νικηφόρα την πρώτη μέρα του International Six Days of Enduro 2022 στην πόλη Le Puy En Velay της Γαλλίας.

Ο Garcia κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε τεστ (ειδικές διαδρομές) της ημέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Άγγλο Nathan Watson (Honda) και στην τρίτη τον Ιταλό Andrea Verona (GASGAS).

Ωστόσο η είδηση της δεύτερης μέρας δεν ήταν άλλη από τη συνολική επίδοση της αγγλικής ομάδας, καθώς έβαλε τρεις αναβάτες (Watson, Steve Holcombe και Jamie McCanney) στην πρώτη οκτάδα και συμπλήρωσε με τον τέταρτο αναβάτη της (Jed Etchells) στη 12η θέση, γεγονός που την εκτόξευσε από την τρίτη στην πρώτη θέση της κατάταξη World Trophy Ομάδων.

Η Ιταλία είναι δεύτερη στην κατάταξη, ενώ η Ισπανία υποχώρησε τρίτη με τις ΗΠΑ να την ακολουθούν στην τέταρτη με απόσταση ελάχιστα πάνω από το 1.5 λεπτό.

Οι τέσσερεις Έλληνες αναβάτες της κύριας κατηγορίας World Trophy τερμάτισαν όλοι τη δεύτερη μέρα, με πρώτο μεταξύ τους ξανά τον Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) στην 117η θέση, ενώ πίσω του ακολούθησαν οι Κίμων Καράμπελας (Husqvarna) 119ος, ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ) 125ος και ο Γιάννης Χασάπης (KTM) 143ος.

Με το κλείσιμο της δεύτερης αγωνιστικής μέρας, η εθνική μας ομάδα κέρδισε μια θέση στην κατάταξη ανεβαίνοντας στη 17η, επί συνόλου 22 ομάδων.

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες ISDE 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 1η ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 3η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon