.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:51

ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 3η

Πρώτη νίκη για τον Andrea Verona, συνεχίζει να οδηγεί η Αγγλία, απώλεια μιας θέσης για την Ελλάδα.

Ο Ιταλός Andrea Verona (GASGAS) δεν άφησε τις νίκες του Ισπανού Josep Garcia (KTM) να τριτώσουν και πήρε αυτός τη νίκη της 3ης ημέρας με διαφορά κάτι λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα από τον Garcia που ακολούθησε δεύτερος.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Nathan Watson (Honda), ακολουθούμενος από τον Steve Holcombe (Beta) για μια ακόμη δυναμική εμφάνιση της αγγλικής ομάδας, με τους άλλους δύο αναβάτες της μέσα στην πρώτη 15άδα.

Έτσι η Αγγλία συνεχίζει να προηγείται στην κατάταξη World Trophy των Ομάδων, με την Ιταλία πάντα δεύτερη και τρίτη την Ισπανία. Αλλαγή είχαμε στην τέταρτη θέση, όπου η Γαλλία προσπέρασε την ομάδα των ΗΠΑ για μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου!

Στα δικά μας τώρα, οι Έλληνες αναβάτες συνέχισαν περίπου στο μοτίβο των πρώτων δύο ημερών, με τους τρεις εκ των τεσσάρων να τερματίζουν στη σειρά από τις θέσεις 111 ως 113 – πρώτος ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ), μετά ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta) και τρίτος ο Κίμωνας Καράμπελας (Husqvarna), ενώ ο Γιάννης Χασάπης (KTM) ολοκλήρωσε την ημέρα στην 144η θέση.

Η ομάδα της Ελλάδας, μετά το αποτέλεσμα αυτό, επέστρεψε στην 18η θέση της κατάταξης, όπως και την πρώτη μέρα του αγώνα, με περίπου 4.5 λεπτά διαφορά από τον προπορευόμενη Βενεζουέλα και κάτι λιγότερο από 13 λεπτά από τον Πορτογαλία που ακολουθεί.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 2η ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 4η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon