.
Κατηγορία ISDE
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 14:20

ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 4η

Ο Josep Garcia αποκατέστησε την τάξη κερδίζοντας ξανά την ημέρα, όπως και η ομάδα της Αγγλίας που συνεχίζει να προηγείται. Μεγάλο άλμα προς τα πάνω για την Ελλάδα!

Αφού κέρδισε τις δύο πρώτες μέρες, ο Ισπανός Josep Garcia (KTM) έχασε την πρωτιά από τον Ιταλό Andrea Verona (GASGAS) την τρίτη μέρα του ISDE, ωστόσο χτες για την 4η αγωνιστική μέρα επέστρεψε δυναμικά κερδίζοντας και τις πέντε ειδικές διαδρομές της, για τη συνολική νίκη με σχεδόν 24.5 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο.

Τρίτος τερμάτισε ο Nathan Watson (Honda), ακολουθούμενος ως συνήθως από τον έτερο πρωταγωνιστή της αγγλικής ομάδας, Steve Holcombe (Beta).

Η συνολική απόδοση της ομάδας της Αγγλίας ενίσχυσε κι άλλο τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης, καθώς πλέον έχει πάνω από 4 λεπτά διαφορά από τη δεύτερη θέση. Εκεί ωστόσο δε βρίσκεται πια η Ιταλία, καθώς η ομάδα της Ισπανίας έκανε ένα εντυπωσιακό άλμα από την τέταρτη θέση στη δεύτερη.

Η διαφορά μεταξύ τους μετρά μόλις 5 δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια μεσολαβεί ένα κενό σχεδόν 4.5 λεπτών ως την τέταρτη Γαλλία και μετά άλλο ένα χάσμα 5 λεπτών ως την ομάδα των ΗΠΑ στην 5η θέση – η οποία μάλιστα δέχεται πλέον έντονη πίεση από τη Σουηδία που έχει μειώσει τη μεταξύ τους απόσταση σε λιγότερα από 2 λεπτά.

Για την ελληνική ομάδα, ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta) τερμάτισε 107ος, ενώ ακολούθησαν οι Κίμωνας Καράμπελας (Husqvarna) στην 111η, ο Δημήτρης Βαρσάμης (ΚΤΜ) στην 117η και ο Γιάννης Χασάπης (ΚΤΜ) στην 137η.

Η συνολική απόδοση της Ελλάδας ωστόσο σήμανε μεγάλα κέρδη στην κατάταξη World Trophy των ομάδων, καθώς κέρδισε πέντε θέσεις, ανεβαίνοντας από τη 18η που ήταν χτες στη 13η!

Η διαφορά της από τη Λιθουανία που ακολουθεί είναι σχεδόν 26 λεπτά, χρονική απόσταση που θα πρέπει να υπερασπιστούμε στις δύο υπολειπόμενες μέρες του ISDE 2022. Πάνω από την Ελλάδα βρίσκεται η Εσθονία, σε απόσταση περίπου 16 λεπτών.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2022

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 3η ISDE 2022, Γαλλία – Μέρα 5η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon