.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 09:58

Red Bull GASGAS Factory Racing - Η εργοστασιακή ομάδα του MXGP 2022

Η GASGAS παρουσίασε την εργοστασιακή της ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2022, με μεγάλο χορηγό τη Red Bull και αναβάτες τον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή MX2 Jorge Prado, και τους Mattia Guadagnini και Simon Langenfelder.

Μετά από δυο δύσκολες σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Prado, αγωνιζόμενος με την εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ, ξεπέρασε τραυματισμούς και ασθένειες και είναι έτοιμος να παλέψει για τον τίτλο του MXGP το 2022, αυτή τη φορά με την GASGAS. Η εσωτερική μετακίνηση από την KTM στην GASGAS έχει ένα δυνατό bonus για τους Ισπανούς φαν, καθώς συνδυάζονται ισπανική εταιρεία με Ισπανό αναβάτη. Κι αν βγει Πρωταθλητής, η Ισπανία θα καεί!

Στην MX2 κατηγορία ο 19χρονος Ιταλός Mattia Guadagnini, rookie της χρονιάς το 2021 όπου και πήρε 2 νίκες και 4 συνολικά βάθρα, κατετάγη 4ος τελικής κατάταξης, και φέτος θέλει να ανέβει ένα σκαλί πάνω από την περυσινή του επίδοση, με στόχο μια από τις θέσεις της πρώτης τριάδας.

Νέο μέλος της ομάδας, στην τρίτη του σεζόν στην MX2, είναι ο νεαρός Γερμανός αναβάτης Simon Langenfelder. Το 2020 ένας τραυματισμός δεν τον βοήθησε να διακριθεί, ενώ το 2021 τερμάτισε 10ος στην ΜΧ2, και για το 2022 βάζει στόχο την πρώτη πεντάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon