.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 10:16

Troy Lee Designs / Red Bull / GASGAS Factory Racing - Η εργοστασιακή ομάδα ΑΜΑ SX / MX 2022

Η GASGAS εισέρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στα αμερικάνικα Πρωταθλήματα Supercross & Motocross της ΑΜΑ στις Η.Π.Α., με κύριους χορηγούς τις Troy Lee Designs και Red Bull, και αναβάτες τους Justin Barcia στη μεγάλη κατηγορία και τους Michael Mosiman και Pierce Brown στα 250.

Ο Barcia αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το GASGAS MC 450F το 2021, χαρίζοντας στην GASGAS και την πρώτη της νίκη στο AMA SX, ενώ ακολούθησαν τρία ακόμη βάθρα. Στη συνέχεια πήρε και την πρώτη νίκη της GASGAS στο Πρωτάθλημα AMA Pro Motocross, που συμπλήρωσε με τέσσερα επιπλέον βάθρα. Στόχος του για το 2022 είναι μια σταθερή πορεία στο βάθρο.

Στα 250, η GASGAS έχει δύο αναβάτες, τον Michael Mosiman στο Πρωτάθλημα της Ανατολής και τον Pierce Brown στο Πρωτάθλημα της Δύσης.

Το 2021 ο Mosiman ανέβηκε στο βάθρο και είχε αρκετούς τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα, ενώ για το 2022 στόχος του είναι η κορυφαία θέση στο βάθρο.

Ο 19χρονος Brown πήρε πέρυσι το πρώτο του βάθρο, όμως αμέσως μετά είχε τραυματισμό και δυσκολεύτηκε να πιέσει για καλά αποτελέσματα στη συνέχεια. Για το 2022 στόχος του είναι οι συνεχείς τερματισμοί στο βάθρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon