.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 13:38

Husqvarna Factory Racing - Έτοιμοι για το Dakar 2022

Οι Luciano Benavides και Skyler Howes θα είναι οι εργοστασιακοί αναβάτες της Husqvarna στο πιο σκληρό ράλι του κόσμου, το Rally Dakar του 2022, καβάλα στη νέα FR 450 Rally.

Δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του Dakar 2022, η Husqvarna παρουσίασε την επίσημη ομάδα της για το Rally, με τους Benavides και Howes να θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στο ράλι της Σαουδικής Αραβίας.

Θυμίζουμε πως τo 2021 o Luciano Benavides είχε εγκαταλείψει το Dakar στην 9η μέρα του αγώνα, και κατόπιν ξόδεψε μεγάλο μέρος της σεζόν του 2021 αναρρώνοντας από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο.

Ο νεαρός Αργεντινός αναβάτης επέστρεψε στην ενεργό δράση, τερματίζοντας 6ος στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Cross-Country Rallies, στο Καζακστάν, ήταν 7ος στο Silk Way Rally και 6ος στο Rallye du Maroc.

Ο Skyler Howes υπέγραψε με την ομάδα της Husqvarna τον Απρίλιο του 2021, για να αγωνιστεί μόλις ένα μήνα μετά στο Καζακστάν, όπου και πήρε 2 νίκες σε ισάριθμες μέρες.

Ο Αμερικάνος συνέχισε τα καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες, ενώ ο αναβάτης που τερμάτισε 5ος στο Rally Dakar 2021, ως ο κορυφαίος ιδιώτης αγωνιζόμενος, θέλει να παλέψει για μια από τις κορυφαίες θέσεις του Dakar 2022.

Η 44η επέτειος του Rally Dakar θα συμπέσει για πρώτη φορά και με την ένταξη του αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM World Rally-Raid, δίνοντας έξτρα βαθμούς στους πρώτους λόγω του χαρακτηρισμού του ως FIM Marathon Rally.

Το ράλι ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2022, για να καλύψει 8.000 δύσκολα χωμάτινα χιλιόμετρα στις εκτάσεις της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon