.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 18:31

Πρώτη επαφή - SYM Maxsym TL - Αποστολή στην Πορτογαλία

Το νέο Maxsym TL δεν είναι απλά ένα νέο σκούτερ για τη SYM, αλλά πρακτικά συνιστά την είσοδό της σε μια νέα κλάση, αυτή των σπορ σκούτερ με δικύλινδρο κινητήρα απέναντι σε εκλεκτό ανταγωνισμό. Βρισκόμαστε άλλωστε στην κορυφαία κατηγορία σκούτερ.

Μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη μας οδηγική εμπειρία με το Maxsym TL και αυτή επιβεβαιώνει δύο πράγματα. Πρώτον, η SYM συνεχίζει να ανεβαίνει σκαλοπάτια στο επίπεδο των δικύκλων που σχεδιάζει και κατασκευάζει και, δεύτερον, ο ανταγωνισμός έχει πλέον πολλούς λόγους για να ανησυχεί.

Το Maxsym TL - έλκοντας το όνομά του από το Twin in-Line, δηλαδή δικύλινδρο σε σειρά, φέρνει νέα στοιχεία στην κατηγορία, επιλέγοντας τον δρόμο της απλότητας.

Βασικός και λιτός εξοπλισμός, χωρητικότητα και ισχύς στο κάτω όριο της ολιγομελούς κατηγορίας του, αλλά και μαζεμένες διαστάσεις, ελαφριά αίσθηση και οδηγικά χαρακτηριστικά που σε κερδίζουν από τα πρώτα μέτρα μαζί του.

Εν ολίγοις, η SYM δεν πάει να χτυπήσει κατά μέτωπο με νούμερα για εντυπωσιασμό, αλλά με μια λογική αφοσιωμένη στην ουσία, η οποία μάλιστα συμπληρώνεται ιδανικά από την τιμή του.

Στα €6,995 το Maxsym TL απέχει παρασάγγας από τον κοντινότερο ανταγωνιστή του - BMW C650, KYMCO AK550, Yamaha TMax - και το γεγονός αυτό του δίνει τον αέρα να απειλεί όχι μόνο τη σχολή των μεγάλων δικύλινδρων, αλλά και μικρές κατηγορίες.

Όπως θα αναλύσουμε διεξοδικά στην πλήρη δοκιμή του από την Πορτογαλία, το Maxsym TL καταφέρνει να είναι απολύτως αντάξιο μέλος της ολιγομελούς κλίκας των κορυφαίων σκούτερ, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται ο μέσος πελάτης της.

Παράλληλα φέρνει μια καλοδεχούμενη σπορ φρεσκάδα, με μεγάλο εύρος ικανοτήτων και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Η SYM μας εντυπωσίασε με το Maxsym TL και το κατάφερε με μερικές απλές και έξυπνα στοχευμένες κινήσεις, όπως οι πιο μαζεμένες διαστάσεις, η εξαιρετική σπορ συμπεριφορά, αλλά και ο χορταστικός αποθηκευτικός χώρος και η άριστη αεροδυναμική προστασία.

Πολλά περισσότερα θα έχουμε να πούμε στην δοκιμή του Maxsym TL από την πανευρωπαϊκή παρουσίασή του στην Πορτογαλία που θα ακολουθήσει σύντομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 18:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon