.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 12:40

BMW Motorrad Days – 17,000 επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή στο Βερολίνο

Η 20ή έκδοση της εκδήλωσης BMW Motorrad Days, στις 2 και 3 Ιουλίου 2022, δέχτηκε 17,000 επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν τη συνδιοργάνωση με το Pure&Crafted Festival (1 Ιουλίου).

Οι επισκέπτες της διπλής γιορτής, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορική έδρα της BMW στο Βερολίνο, προήλθαν από περισσότερες από 40 χώρες, με μοτοσυκλετιστές από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία να πρωταγωνιστούν σε αριθμούς, αλλά και κόσμο που έφτασαν από πολύ μακριά, όπως από την Αργεντινή, τη Νότια Κορέα, την Κολομβία και τη Νότια Αφρική, μεταξύ άλλων.

Το πρόγραμμα άνοιξε την 1η Ιουλίου με το Pure&Crafted Festival σε συνεργασία με τη BMW Motorrad στον υπαίθριο χώρο Sommergarten του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin, όπου οι επισκέπτες απόλαυσαν ζωντανή μουσική – από τους Nothing But Thieves, Altin Gün και The Vaccines – σε μια γιορτή μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας και lifestyle.

Τις επόμενες δύο μέρες (2-3/7) η δράση εστίασε στην παραδοσιακή ετήσια γιορτή BMW Motorrad Days, με πλούσιο θέαμα που περιελάμβανε σόου ακροβατικών (stunts), Freestyle MX, τον πάντα θεαματικό Γύρο του Θανάτου του αυθεντικού Motodrom, άφθονες custom μοτοσυκλέτες στον χώρο Wheels Area, αλλά και γνωριμία με τους εργοστασιακούς αναβάτες της BMW Motorrad στα πρωταθλήματα WorldSBK και World Endurance.

Επιπλέον, όλη η γκάμα μοτοσυκλετών και σκούτερ BMW του 2022 ήταν διαθέσιμη για οδήγηση σε καθοδηγούμενες διαδρομές στα περίχωρα του Βερολίνου και του Βραδεμβούργου, καθώς και σε διαδρομές Enduro.

P90471414 highRes

Πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις οργανωμένες επισκέψεις στη γραμμή παραγωγής της BMW, ενώ και περισσότεροι από 100 συνεργάτες της εταιρείας είχαν στήσει περίπτερα εκθέτοντας τα προϊόντα τους για το κοινό.

Και τα παιδιά είχαν αρκετά ενδιαφέροντα για να απασχοληθούν, καθώς στην Kids Area μπορούσαν να παίξουν διάφορα συναρπαστικά παιχνίδια και να οδηγήσουν στην Kids Bike Course.

P90471438 highRes

Η μουσική κατείχε κεντρικό ρόλο και στην εκδήλωση της BMW, με ζωντανές παραστάσεις από τη Marshall Live Music Stage με πρωταγωνιστές τους The Darkness.

Η ετήσια εκδήλωση BMW Motorrad Days αποτελεί πια μια παραδοσιακή διοργάνωση που πρωτοστήθηκε το 2001 στο Seefeld στην Αυστρία, για να ακολουθήσουν άλλες 18 συνεχόμενες εκδηλώσεις στην πανέμορφη πόλη των Άλπεων Garmisch-Partenkirchen. Οι μόνες φορές που η εκδήλωση δε διοργανώθηκε ήταν το 2020 και 2021, και η αιτία είναι μάλλον προφανής, ονομάζεται covid-19.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 12:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon