.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 17:07

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το Pure&Crafted Festival

Στο Βερολίνο, ταυτόχρονα με την εκδήλωση BMW Motorrad Days, θα συνδιοργανωθεί το ετήσιο φεστιβάλ όπου το lifestyle συναντά το customizing.

Η 21η διοργάνωση του ετήσιου BMW Motorrad Days θα γίνει στο Βερολίνο από 7 ως 9 Ιουλίου 2023, συγκεντρώνοντας όπως κάθε χρόνο φίλους της εταιρείας από όλον τον κόσμο, με έξτρα κίνητρο φέτος τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της BMW Motorrad.

Όπως και πέρυσι θα διοργανωθεί παράλληλα το Pure&Crafted Festival, το οποίο έγινε για πρώτη φορά στο Βερολίνο το 2015 με πρωτοβουλία της BMW Motorrad, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδυάσουν την παραδοσιακή γιορτή της BMW με επιπλέον δόσεις μουσικής και μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στις 7 και 8 Ιουλίου.

P90503301 highRes

Φέτος το Pure&Crafted μετακομίζει από τον χώρο του Sommergarten του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin που το φιλοξενούσε, για να στηθεί στην αστική περιοχή Friedrichshain-Kreuzberg και το Napoleon Komplex.

Το πρόγραμμα πάντως δεν αλλάζει χαρακτήρα, με μουσικές από τους Cari Cari, Drangsal, WU-LU και Circa Waves, ενώ ένας Βερολινέζος καλλιτέχνης θα σχεδιάσει ένα πάρκο skate όπου θα διαγωνιστούν ντόπιοι αθλητές, ενώ το σόου BMX Flatland θα ξεδιπλώνεται στην ίδια πίστα αρκετές φορές κάθε μέρα, με workshops για όποιον ενδιαφέρεται να εμβαθύνει στο θέμα.

P90453386 highRes

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη Wheels Area για να εισέλθουν στον κόσμο του customizing όπου, μεταξύ πολλών άλλων, η Hookie Co. από τη Δρέσδη θα σχεδιάσει τη φετινή custom μοτοσυκλέτα του Pure&Crafted.

Για πρώτη φορά φέτος η Ηλεκτροκίνηση θα έχει κεντρική θέση στο φεστιβάλ, χτίζοντας μια γέφυρα ανάμεσα στην παράδοση της μοτοσυκλέτας και το μέλλον της.

P90453390 highRes

Φυσικά οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές για πρωτότυπα ψώνια που σχετίζονται με τους κεντρικούς άξονες του Pure&Crafted: μουσική, μοτοσυκλέτα, skateboard, BMX και τέχνη.

Η προπώληση εισιτηρίων για το Pure&Crafted έχει ήδη ανοίξει και μπορείτε να τα αποκτήσετε προς €34.90 στην ιστοσελίδα pureandcrafted.com μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon