Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 12:58

Harley-Davidson - Ολοκλήρωσε τη στρατηγική Rewire, περνά στο 5ετές σχέδιο ανάπτυξης Hardwire

Η Harley-Davidson έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το πέρας της πρώτης φάσης αναδιάρθρωσης της εταιρείας, υπό την ονομασία Rewire, και ανακοίνωσε ημερομηνία στην οποία θα αποκαλύψει το νέο στρατηγικό της σχέδιο για την περίοδο 2021-2025, με το κωδικό όνομα Hardwire.

Στις 12/1/2021, η Harley-Davidson ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την 1η φάση αναδιάρθρωσης της, το λεγόμενο και “Rewire”, θέτοντας γερά θεμέλια για την επόμενη πενταετή φάση, γνωστή ως “Hardwire”, που στόχο έχει να ωθήσει την εταιρεία σε μια κερδοφόρα μακρόχρονη ανάπτυξη, δίνοντας αξία στη μετοχή της.

Η αποκάλυψη του “Hardwire” θα γίνει την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου μέσω διαδικτύου.

“Είμαι βέβαιος πως οι σημαντικές αλλαγές που κάναμε με το Rewire θα μας βοηθήσουν να εκτελέσουμε με επιτυχία το στρατηγικό μας σχέδιο. Πλέον είμαστε ένας πιο ευέλικτος και πιο στοχευμένος οργανισμός, και παίρνουμε αποφάσεις ταχύτερα” είπε ο Jochen Zeitz, πρόεδρος και CEO της Harley-Davidson. “Η σωστή δομή, ηγεσία και οι σωστές αρχές έχουν θεμελιωθεί, και είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε το στρατηγικό σχέδιο Hardwire, συνεχίζοντας το ταξίδι μας ώστε η H-D να γίνει μια εταιρεία υψηλών επιδόσεων.”

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Harley-Davidson, με την εκτέλεση του Rewire, η εταιρεία:

  • Μείωσε την πολυπλοκότητα και αύξησε την ταχύτητα, με ένα νέο λειτουργικό μοντέλο και μια νέα οργανωτική δομή σε κάθε τομέα, για απλότητα, ευελιξία και αποδοτικότητα.
  • Έκανε reset στις αγορές της σε παγκόσμια κλίμακα, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη δυναμική.
  • Επέκτεινε την εστίαση της πέρα από τις μοτοσυκλέτες, με σοβαρή δέσμευση στα νέα τμήματα για τα αξεσουάρ, τον ρουχισμό, κλπ.
  • Προχώρησε σε εξορθολογισμό της γκάμας προϊόντων της.
  • Εστίασε σε ένα δυνατό και κερδοφόρο δίκτυο από dealer.

Επιπρόσθετα, η Harley-Davidson ανακοίνωσε πως η εκτέλεση του Rewire αναμένεται να αποδώσει οικονομία της τάξης των 115 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεκινώντας από το 2021.

Τώρα έπεται το “Hardwire”, με το οποίο η φίρμα του Milwaukee θέλει να συνεχίσει με το όραμα της να χτίσει περαιτέρω τον θρύλο της H-D, μέσω της καινοτομίας, της εξέλιξης και των συναισθημάτων.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά το Webcast του “Hardwire”, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο ΕΔΩ. Σημειώστε πως απαιτείται προεγγραφή, τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την ώρα εκκίνησης της παρουσίασης, ενώ ακόμα δεν έχει ενημερωθεί ο σύνδεσμος με την παρουσίαση του Hardwire, κάτι που αναμένεται να γίνει καθώς πλησιάζουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 13:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube