.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 11:49

HOG Athena Chapter X-Mas Party!

 

HOG & Rock and Roll, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

 

Του Αλέξη Γλυνιαδάκη

Τι συμβαίνει όταν βάλουμε μαζί Rock and Roll, Harley Davidson, HOG και γνωστές φίρμες whiskey, μπύρας και burger; Μα έναν βασικό λόγο να βρίσκεσαι στην Αθήνα τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην Πειραιώς 187, η μέρα ήταν αφιερωμένη στο ετήσιο πάρτυ του Harley Owners Group που παραδοσικά γίνεται στις εγκαταστάσεις της Harley Davidson Athena.

Οι εκθεσιακές μοτοσυκλέτες είχαν κάνει λίγο στην άκρη για να επιτρέψουν να στηθεί η τεράστια κονσόλα του ελέγχου του ήχου των djsonline.gr και τα γραφεία άδειασαν και μετατράπηκαν σε απλά τραπέζια που θα φιλοξενούσαν ποτήρια και πιάτα των καλεσμένων.

Η αντιπροσωπεία γέμισε με φως, Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ένα εξαιρετικά πρωτότυπο δέντρο στολισμένο με μπάλες αλλά και πάρα πολλά αστεράκια του Make A Wish που φανέρωναν την ευγενική προσφορά των μελών του HOG προς τη Μη Κερδοσκοπική αυτή εταιρεία.

Η Harley Davidson Athena πρόσφερε δώρο στο κοινό της μαζί με κάθε αγορά ρούχων δωροεπιταγές ύψους 40% για την επόμενη αγορά και το Jameson Irish Whiskey με το Jameson Caskmates αλλά και η EZA Beer με την EZA lager ήταν στημένες από νωρίς προσφέροντας τα προϊόντα τους δωρεάν και περιμένοντας να ξεδιψάσουν τον κόσμο που αναμενόταν πολύς, παρόλο που τέτοια εποχή γίνονται εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, κάθε μέρα.

Μοτοσυκλέτες άρχισαν να καταφτάνουν από τις 8 και συνέχισαν να έρχονται για τουλάχιστον 2 ώρες.

Θα ήταν ακόμα περισσότερες αν η βροχή που ξεκίνησε από νωρίς σταματούσε λίγο νωρίτερα, αλλά ακόμα κι έτσι άνθρωποι από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά γέμισαν με Harley το parking και δημιούργησαν μεγάλες παρέες σε όλους τους χώρους και ειδικά μπροστά στο μπαρ αλλά και το χώρο του Hot Hot Burger Bar, που πρόσφερε όλα τα έσοδα από τη νύχτα στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι».

Το πάρτυ πολύ γρήγορα εξελίχθηκε, με τις παρέες όλων των ηλικιών να χορεύουν ροκιές, μπλουζ και Heavy Metal και τη μουσική να τους κρατάει όλους σε σε υψηλά επίπεδα κεφιού.

Οι συμμετέχοντες στο πάρτι (και εμείς) δεν έφυγαν παρά όταν η ώρα είχε περάσει κατά πολύ τα μεσάνυχτα.

Και του χρόνου παιδιά, περνάμε πάντα καλά και δηλώνουμε φαν των πάρτι σας!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon