.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 10:28

“Χαρλεάδες” χαρίζουν… αρκουδάκια σε αστυνομικούς

 

Κίνηση για καλό σκοπό

 

 Όσο αν έχει αποβάλει κανείς τα στερεότυπα του, το να βλέπεις έναν biker να χαρίζει αρκουδάκι σε αστυνομικό, ε, φαίνεται και ακούγεται περίεργο. 

Ένα περιπολικό γέμισε ασφυκτικά με περισσότερα από 50 λούτρινα αρκουδάκια λοιπόν, όταν η  λέσχη HOG στο Chunky Rivers του Mississippi, κάλεσε τα μέλη της να αγοράσουν από ένα αρκουδάκι ο καθένας και στη συνέχεια να βολτάρουν όλοι μαζί μέχρι το αρχηγείο της τροχαίας στην περιοχή και  να τα παραδώσουν. 

Το event ονομάστηκε “Teddy Bear Roll” και σκοπός του ήταν κάθε περιπολικό να “εξοπλιστεί” με ένα τουλάχιστον αρκουδάκι, το οποίο θα χαρίζεται από τους αστυνομικούς,  στα στρεσαρισμένα / σοκαρισμένα μικρά παιδιά, που συναντούν κάθε μέρα στα τροχαία περιστατικά που αντιμετωπίζουν. 

teddybr 2

Έχουν διοργανωθεί ήδη δύο Teddy Bear Roll και αναμένεται η οργάνωση και άλλων, στην πολιτεία του Mississippi αλλά και έξω από αυτή.

Πολύ ωραία ιδέα – πολύ καλός σκοπός.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon