.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 13:34

Harley-Davidson – 50,000 επισκέπτες στο 28ο Ευρωπαϊκό H.O.G. Rally

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Harley Owners Group (H.O.G.) Rally στο Cascais της Πορτογαλίας.

Πάνω από 29,000 μοτοσυκλέτες και περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες πέρασαν από το 28ο ετήσιο Ευρωπαϊκό H.O.G. Rally που έγινε στην γραφική παραθαλάσσια Πορτογαλική πόλη Cascais που βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, Λισαβόνα, και η οποία είχε ξαναφιλοξενήσει την 21η διοργάνωση το 2012.

Οι συμμετέχοντες στο ράλι ταξίδεψαν ως εκεί από όλον τον κόσμο, εκπροσωπώντας τόσο τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και τη Μεση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, τις ΗΠΑ και τη Νότια Αφρική.

Το τετραήμερο πρόγραμμα ήταν γεμάτο με κάθε λογής δραστηριότητες, από test rides και βόλτες στην ευρύτερη περιοχή ως ζωντανή μουσική, για να κορυφωθεί με τη μεγάλη παρέλαση όππου συμμετείχαν πάνω από 7,500 Harley-Davidson.

Ανάμεσα στους VIP επισκέπτες του ράλι εντοπίζουμε Karen Davidson, κόρη του Willie G. Davidson και δισέγγονη του ιδρυτή της εταιρείας, καθώς και τον Οικονομικό διευθυντή της H-D, John Olin.

Μάλιστα η Karen Davidson ήταν αυτή που ηγήθηκε τιμητικά της μεγάλης παρέλασης, η οποία ξεκίνησε από την πίστα του Estoril, ταξίδεψε 32 χιλιόμετρα μέσω των λόφων Sintra και της ακτογραμμής του Ατλαντικού Ωκεανού και έφτασε ως το Cabo da Roca, το πιο κοντινό τις ΗΠΑ σημείο της Ευρώπης.

Το 29ο Ευρωπαϊκό H.O.G. Rally θα γίνει από τις 18 ως τις 20 Ιουνίου 2020 στο Portorož της Σλοβενίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon