.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 18:03

TEST – Triumph Tiger XCx 800 2018

Panthera Tigris Sondaica

Toυ Κώστα Γαμβρούλη 
Φωτογραφίες: Βασίλης Κωστάκος
Συνεργάστηκε: Τάκης Μανιάτης 

Δεν ακουγόταν εύηχο το “Τίγρης της Σουμάτρα” οπότε χρησιμοποίησα την λατινική ονομασία: πρόκειται για το μικρότερο είδος τίγρης, όπως και η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα  της Triumph, είναι το μικρότερο σε κυβισμό μοντέλο της οικογένειας των Tiger. Μην παρασύρεστε σε πρώιμα συμπεράσματα όμως, πρόκειται για ένα αιλουροειδές με τα όλα του, εξίσου αποτελεσματικό με τα μεγάλα. Για τον περιβάλλον στο οποίο διαβιεί δε, είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένο και πιο αποτελεσματικό!

Εξελιγμένο

Μετά από τα μαθήματα ζωολογίας λοιπόν ας προχωρήσουμε στα της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Η Triumph παρουσίασε στην EICMA του 2017 τα μοντέλα της νέας χρονιάς (2018) και ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβανόταν και το Tiger 800 XCx, που έφερε πληθώρα αλλαγών και νέων στοιχείων. Περισσότερα από 200 σημεία της μοτοσυκλέτας είχαν αναθεωρηθεί, βελτιωθεί ή αντικατασταθεί, μιλάμε δηλαδή για μια ολιστικής προσέγγισης, ανανέωση. 

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 5

Αναλυτικότερα:

-Επανασχεδιάστηκε όλο το “κοστούμι” της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένου του fairing, των πλαϊνών πλαστικών και της ουράς
-Όλα τα φώτα, μπροστά και πίσω, έγιναν LED
-Τα γραφικά και εμβλήματα στην μοτοσυκλέτα, είναι επίσης νέα
-Το τιμόνι ήρθε κατά 10χλστ. πιο κοντά στον οδηγό
-Ο πίνακας οργάνων είναι πλέον μια έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών
-Τα χειριστήρια είναι νέα και φωτιζόμενα, ενώ σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ένα joystick για εύκολη και γρήγορη περιήγηση στα menu της οθόνης
-Νέα ζελατίνα με βοηθητικές εκτροπές αέρα, ρυθμιζόμενη σε πέντε θέσεις
-Επανασχεδιασμένη σέλα
-Νέα, ελαφρύτερη εξάτμιση
-“Kοντύτερη” πρώτη στο κιβώτιο
-Έξι riding modes συμπεριλαμβανομένου και του νέου “Off Road Pro”
-Νέες δαγκάνες μπροστινού φρένου από την brembo
   
Στοιχεία τα οποία παραμένουν (και δεν έχουν και λόγο να αλλάξουν), είναι:

-Το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα
-Το ψαλίδι αλουμινίου
-Οι ακτινωτές ζάντες σε διαστάσεις 21” (Χ 2,15) μπροστά και 17” (X 4,25) πίσω
-Oι αναρτήσεις της WP που συνίστανται από ένα πλήρως ρυθμιζόμενο USD τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 43 χλστ. και διαδρομής 220 χλστ και από ένα μονό αμορτισέρ διαδρομής 215 χλστ., με υδραυλικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση μέσω στρόφιγγας.
-Οι δισκόπλακες διαμέτρου 305 χλστ. μπροστά (με νέες brembo δαγκάνες) και η μονή δισκόπλακα διαμέτρου 255 χλστ. πίσω.
-Η δυνατότητα απενεργοποίησης του ABS

 Το τιγράκι… ως pet

Kαι γιατί όχι δηλαδή; Πρόκειται για μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα, καθ΄όλα σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί σε πληθώρα ρόλων. Άλλωστε η κατηγορία στην οποία ανήκει, για αυτό φημίζεται, για την προσαρμοστικότητα της. Η Triumph, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην… μόδα που θέλει τα adventure μοντέλα να έχουν προτεταμένο φτερό κάτω από την μάσκα και “industrial”, γωνιώδη  σχεδίαση και το XCx, αποτελεί φορέα αυτών των στοιχείων. Καταφέρνει όμως να προβάλει μια δική του, ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα, με χαρακτηριστικό σημείο τον δίδυμο προβολέα, ενώ η απουσία γραφικών και σχεδίων του προσδίδει πόντους “σοβαρότητας”.

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 3

Ποιοτικά, απλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για γκρίνιες και στραβομουτσουνιάσματα! Τo Τiger είναι εξαιρετικά κατασκευασμένο, συναρμολογημένο και βαμμένο, ενώ και όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, μέταλλά και πλαστικά, πείθουν με την υφή τους για την ποιότητα τους.

Θα σταθώ όμως και σε κάτι άλλο, επειδή όπως είναι γνωστό οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ας εξετάσουμε τρία σημεία – κλειδιά, όπου οι περισσότεροι κατασκευαστές, ακόμα και στα πολύ – πολύ ακριβά μοντέλα τους, βγάζουν μια… φτήνια που τείνει να θεωρηθεί κατεστημένο: Καθρέπτες, stand και κάλυμμα αλυσίδας. Το τι ξεστοκάρισμα έχει γίνει κατά καιρούς σε αυτούς του τρεις τομείς δεν λέγεται!

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 7

Τι καθρέπτες από commuter των 2.500 ευρώ έχουν κουμπωθεί σε μοτοσυκλέτες 15.000 ευρώ, τι σιδεροσωλήνες έχουν κοπεί άγαρμπα και έχουν βαφτεί πρόχειρά για να βαφτιστούν stand, τι ρέλια πλαστικού έχουν ονομαστεί καλύμματα αλυσίδας… δείτε όμως το Tiger 800 XCx… κάποιος ασχολήθηκε και σχεδίασε με προσοχή τους καθρέπτες, το stand είναι πανέμορφο και το κάλυμμα αλυσίδας συνάδει και δένει με την σχεδίαση της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας. Αυτό λέγεται προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβασμός απέναντι στον αναβάτη που θα αποχωριστεί 13.000+ ευρώ για να αποκτήσει το Tiger XCx 800. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί και να καταγραφεί αυτό.  

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 17

Πάμε τώρα να δούμε και κάτι άλλο. Η μοτοσυκλέτα που παραλάβαμε ήταν η standard έκδοση, δηλαδή δεν έφερε κάποιο πρόσθετο εξοπλιστικό στοιχείο και όμως, ήταν… πλουσιότατα εξοπλισμένη ακόμη και στην βασική της μορφή!

Προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, μεταλλική προστατευτική ποδιά, καλύμματα καλαμιών στο πιρούνι, έξτρα εκτροπείς αέρα στην βάση της ζελατίνας, προστατευτικές χούφτες, σέλα δύο τμημάτων comfort και σχάρα. Στοιχεία δηλαδή που σε… “άλλα μαγαζιά” τα πληρώνεις (και τα πληρώνεις πολλά), η Triumph τα δίνει ως δώρο…

 Στη ράχη του αίλουρου

Όχι, δεν θα χρειαστεί να γίνετε θηριοδαμαστές για να “εξημερώσετε” την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, είναι όσο πρέπει φιλική και εργονομικά μελετημένη. Τα 840 με 860 χλστ. ύψους της ρυθμιζόμενης σέλας, είναι ότι πιο… ακραίο θα συναντήσει κάνεις από διάσταση επάνω της. Το στενό σχήμα της σέλας αλλά και η λεπτή σιλουέτα της μοτοσυκλέτας, επιτρέπουν βέβαια στα πόδια ακόμα και των μετρίων στο ύψος αναβατών να πατούν εύκολα κάτω, ωστόσο αν υπάρχει “μάγκωμα” στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει διαθέσιμο και ένα χαμηλότερο kit σέλας, που χαμηλώνει το ύψος της στα 790 και 810 χλστ.

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 5

Ισορροπώντας το Tiger ανάμεσα στα πόδια, η αίσθηση του είναι πολύ ελαφριά, σε καμία περίπτωση δεν νοιώθεις τα 223 κιλά του χορτάτου με βενζίνη Τίγρη. Το τιμόνι είναι όσο πρέπει φαρδύ, στην ιδανική απόσταση από την σέλα και με την ιδανική κλίση στις λαβές του. Άψογο, δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο. Τα χειριστήρια, ομοίως, και δεν αναφέρομαι μόνο στα κλασσικά αλλά και σε αυτά που ελέγχουν το menu των –αρκετών- ηλεκτρονικών συστημάτων. Το καλύτερο δε, είναι το cruise control, εξαιρετικά απλό, εύκολο και άμεσα κατανοητό στην χρήση του.

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 12

Οτιδήποτε σχετίζεται με την λειτουργική κατάσταση της μοτοσυκλέτας, έχει ως σημείο αναφοράς την νέα 5άρα, έγχρωμη TFT οθόνη, που περιστοιχίζεται από δύο στήλες ενδεικτικών λυχνιών. Πολύ όμορφο το θέαμα, πλούσιο σε πληροφόρηση, ευανάγνωστο ακόμα και με κόντρα ήλιο και με δυνατότητες customizing σε ότι αφορά στο τι θα επιλέξει κανείς να προβάλεται και πως.  

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 11

Άντε να πούμε και ένα αρνητικό, για να σπάσει η μονοτονία. Η τάπα του ρεζερβουάρ, παρά του ότι είναι όμορφα σχεδιασμένη έχει μια εργονομική ατέλεια. Φορώντας γάντια, δεν χωράνε εύκολα τα  δάχτυλα στις εσοχές τις γλωσσίδας – καλύμματος που ανασηκώνεται για να αποκαλυφθεί η κλειδαριά. Αυτό.

 Βόλτα

Ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει άμεσα σε μια μοτοσυκλέτα αλλά και το οποίο ξεχωρίζει μια μοτοσυκλέτα από τις άλλες, είναι το πολύ κοινότυπο, αλλά δύσκολο να αποτυπωθεί αλλιώς, “σαν να την οδηγάς χρόνια”. Πράγματι, σε ορισμένα μοντέλα απαιτείται μηδενικός χρόνος εξοικείωσης μαζί τους, απλά ανεβαίνεις πάνω τους και τα βολεύεσαι αμέσως.  


triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 2
Όλα πέφτουν εκεί που τα περίμενες λες και η μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε με βάση τα μέτρα σου, δεν υπάρχουν παραξενιές και δυστροπίες, τα πάντα λειτουργούν άψογα. Το Tiger της δοκιμής ανήκει σε αυτές τις μοτοσυκλέτες, είναι εργονομικά άψογο και νοιώθεις μαζί του οικεία από τα πρώτα μόλις μέτρα που θα κυλήσεις μαζί του. Mπράβο λοιπόν στην Triumph που βλέπει ένα μοντέλο της να φιγουράρει στην λίστα με αυτά τα δεκάδες, λίγα μοντέλα, που παρουσιάζουν αυτό το χαρακτηριστικό. 

To θέμα είναι όμως ότι το Tiger 800 ΧCx μπαίνει και σε μια άλλη λίστα, ακόμη πιο ολιγομελή, πιο σημαντική και πιο σπουδαιά. Αυτή των μοτοσυκλετών που όχι μόνο αισθάνεσαι άνετα στην σέλα του από το πρώτο λεπτό αλλά μπορείς επίσης να τις πας “τάπα” με το “καλημέρα”.  Στην περίπτωση του συγκεκριμένου μοντέλου μάλιστα, ούτε που το καταλαβαίνεις ότι πάς πολύ πιο γρήγορα από το σύνηθες, σου βγαίνει απλά και αβίαστα, σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου! Καμία πίεση, κανένα άγχος. Τι διάολο “μαγικά” έχουν κάνει οι Βρετανοί και έχουν προσδώσει αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς.

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 6

Υποθέτω ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, το αβίαστο δούλεμα του τρικύλινδρου κινητήρα, το εξαιρετικό πλαίσιο, οι φανταστικές αναρτήσεις της WP, η ζελατίνα που κάνει πολύ καλά την δουλειά της κόβοντας αέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι εισπράττεις συνολικά και η έκπληξη σου είναι πολύ μεγάλη όταν κοιτάς τι γράφει στο ταχύμετρο ενώ εσύ απλά νόμιζες ότι διεκπεραιώνεις μια καθημερινή διαδρομή. Το πώς κρύβει τα χιλιόμετρα το Tiger, είναι κάτι που θέλει προσοχή, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς να κινείσαι με ταχύτητες δημόσιας διαπόμπευσης και λιθοβολισμού μέσα στην πόλη.

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 18

Ένα μεγάλο μέρος αυτή της ιδιότητας, οφείλεται στην εξαιρετική κάλυψη της ζελατίνας, μετά των βοηθητικών εκτροπέων της. Ο ισχυρισμός της Triumph περί “καλύτερης κάλυψης στην κατηγορία”, μάλλον δεν είναι απλά marketing αλλά πραγματικότητα - και το σημαντικότερό είναι ότι αυτό επιτυγχάνεται χωρίς υπερβολές, τεράστια fairing και στρέμματα ζελατίνας.

 Tαξίδι και άλλα

 Έχοντας αυτό το ατού στο τσεπάκι λοιπόν και δεδομένης της κατηγορίας που ανήκει, το “Tιγράκι”, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ταξίδι. Ο τρικύλινδρος κινητήρας, έχει σίγουρα ορισμένα εγγενή θετικά χαρακτηριστικά, όπως το ότι συνδυάζει την ευστροφία του τετρακύλινδρου, με την “γεμάτη” χαμηλομεσαία απόδοση ενός δικύλινδρου. Αυτά στην θεωρία, το θέμα είναι να επιβεβαιώνονται στην πράξη και η Triumph, η οποία έχει επενδύσει πολλά πάνω στους κινητήρες αυτής της διάταξης και αυτού του αριθμού κυλίνδρων, δεν… ζορίζεται πάνω σε αυτό.

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 2

Πράγματι, η απόδοση του συγκεκριμένου μοτέρ θυμίζει πολλά από τετρακύλινδρο, σε ότι αφορά στην ευστροφία και στην διάρκεια ψηλά, χωρίς όμως “κούφιο” ανέβασμα στροφών χαμηλά. Στην αρχή είναι λίγο περίεργος ο συνδυασμός του χαρακτηριστικού δουλέματος (και σφυρίγματος) του κινητήρα, με τον 21” τροχό και την γενικότερη adventure / on-off αίσθηση. “Αυτά τα πράγματα ταιριάζουν με μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο μοτέρ”, σκέφτηκα αλλά σε 5΄το είχα ξεχάσει (και συνηθίσει…). 

Ανοίγοντας το Tiger από στάση, αυτό επιταχύνει αρκετά γρήγορα για την κατηγορία του, φθάνοντας τα 180 χλμ./ώρα πολύ εύκολα και αβίαστα. Με 160 μπορεί να ταξιδεύει για ώρες, χωρίς το μοτέρ να ζορίζεται και σε αυτές τις ταχύτητες η μοτοσυκλέτα είναι πολύ σταθερή, παραμένοντας εντυπωσιακά ανεπηρέαστη από πλάγιους ανέμους και γενικά… αναταράξεις. Απόθεμα ισχύος για προσπεράσεις υπάρχει, ενώ αν επιμείνει κάποιος να… τσιγκλήσει τον Τίγρη, αυτός θα τρέξει πολύ, ξεπερνώντας κατά 20+ την δεύτερη εκατοντάδα χιλιομέτρων. 

triumph tiger xcx 2018 leptomeries 13

Δεν είναι λοιπόν τυχαία η παρουσία cruise control στον εξοπλισμό, ενώ ο υπολογιστής ταξιδιού, παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο αναβάτης στις περιηγήσεις του. Η κατανάλωση μπορεί να πέσει στο 4 (και κάτι) αν οδηγεί κανείς πολύ χαλαρά, ενώ μπορεί να ξεπεράσει τα 9 λίτρα αν το λυσσά κανείς το γκάζι. Τα  5.7 lt/100km μέση, χωρίς να μας λείψει το γκάζι, είναι μια αρκετά καλή τιμή για την κατηγορία. 

Σε ότι αφορά στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ουσιαστικά ο αναβάτης έχει στην διάθεση του πέντε βασικά προγράμματα: Road, Sport, Rain, Off Road, Off Road Pro συν ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο, το rider. Επιλέγοντας κάποια από αυτά, γίνονται αυτόματά ρυθμίσεις στον τρόπο απόδοσης και επίδρασης των ηλεκτρονικών συστημάτων, διαμορφώνοντας την απόδοση του κινητήρα, το Traction Control και το ABS. Στην επιλογή Rider, ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίζει κάθε μια από αυτές τις παραμέτρους ξεχωριστά και να διαμορφώσει ένα δικό του mode απόδοσης, αναλόγως του τι θέλει να κάνει με την μοτοσυκλέτα.

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 14

Για κίνηση στο χώμα, οι επιλογές Off Road ή Off Road Pro είναι αυτές που θα επιλέξει κανείς. H  “Pro” απενεργοποιεί πλήρως το ABS και το Traction Control, ενώ η “απλή Off-Road”, αφήνει το ABS στον μπροστινό τροχό και έχει το Traction Control σε πολύ χαλαρή ρύθμιση, επιτρέποντας πλαγιολισθήσεις ισχύος, μέχρι ένα όριο φυσικά.

Πως πάει το Tiger 800 XCx στο χώμα; Εξαιρετικά! Τηρούμενων των αναλογιών βέβαια, δεν είναι καθαρόαιμο endurο αλλά για την κατηγορία του, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες τις χρωστά κυρίως στις εκπληκτικές αναρτήσεις της WP. Mε ένα ζευγάρι χωμάτινα ελαστικά, το Tiger, μπορεί να δώσει πραγματικό νόημα και διάσταση σε αυτά που φαντάζεται κανείς, όταν σκέφτεται “Adventure” μοτοσυκλέτα.

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 13

Καλό πρόσωπο επίσης, παρουσιάζει το Tiger και στην άσφαλτο, σε δρόμους με στροφές. Σε αυτό το πεδίο, πέραν των αναρτήσεων που για ακόμη μια φορά ξεχωρίζουν, αναδεικνύονται και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του πλαισίου, όπως επίσης και οι αρετές των ακτινωτών τροχών και ειδικά του 21 ιντσών μπροστά. Αργές / προβλέψιμες αντιδράσεις και απόσβεση των κακοτεχνιών, είναι τα εφόδια που προσφέρει το Tiger για την διαχείριση του κλασσικού ελληνικού επαρχιακού και αστικού δρόμου. Και ναι, μπορεί χωρίς κόπο να οδηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα!

 Όχι “νιάου”, βρυχηθμός!

Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν πολλά υποκοριστικά στην δοκιμή αυτή, μπορεί η μοτοσυκλέτα να χαρακτηρίστηκες ως ο μικρότερος Τίγρης της Triumph (που είναι, βάση κυβισμού) αλλά μην ξεγελιέστε! Έχουμε να κάνουμε με τα καλύτερο δείγμα της συγκεκριμένης οικογένειας μοντέλων και με ένα από τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας του! To Tiger 800 XCx βρίσκεται στο ανώτερο εξελικτικό του στάδιο και έχει να προτείνει μια ελαφρώς εναλλακτική προσέγγιση στην αποκλειστικά δικύλινδρη καθεστηκυία τάξη της κατηγορίας του. 

triumph tiger xcx 2018 kinisi statika 15

Με ένα μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας του μοτέρ σε σχέση με αυτά και με εξαιρετικό στήσιμο, χάριν στις ποιοτικότατες αναρτήσεις του και στο στιβαρό του πλαίσιο, είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικό, όχι μόνο ανάμεσα στα μοντέλα που βρίσκονται απέναντι του αλλά γενικότερα στην κατηγορία και ίσως και εκτός αυτής. Γιατί πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με εξαιρετική προσαρμοστικότητα, ιδανική για την ποικιλομορφία των διαδρομών και των πεδίων κίνησης της χώρας μας.

Τα 13.490 ευρώ που κοστίζει η μοτοσυκλέτα, σίγουρα δεν είναι λίγα, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι αποκτά κορυφαία περιφερειακά και πλουσιότατο εξοπλισμό, τελικά δεν είναι και πολλά. Η Τίγρης, δεν συμπεριλαμβάνεται στη πανίδα της χώρας μας, το συγκεκριμένο είδος όμως θα μπορούσε να ζήσει άνετα εδώ. Είναι άριστα προσαρμοσμένο στις συνθήκες μας και απίστευτα ικανό! Ο μόνος φόβος είναι, ότι θα μπορούσε να αφανίσει όλα τα ανταγωνιστικά του είδη. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να το αφορά, σωστά;

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Triumph Motorcycles 
Μοντέλο Τiger 800 XCx 
Αντιπρόσωπος ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. 
Τιμή 13.490 ευρώ
Εγγύηση 2 χρόνια
   
Κινητήρας  
Τύπος 4Τ, τρικύλινδρος, 12β, 2ΕΕΚ 
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 800
Συμπλέκτης Μηχανικός, υγρός πολύδισκος 
Κιβώτιο Μηχανικό, έξι σχέσων 
Πλαίσιο  
Τύπος Ατσάλινο Χωροδικτύωμα 
Μήκος  (mm) Δ.Α.
Πλάτος  (mm) 805
Ύψος (mm) 1.390
Ελάχιστη απόσταση από έδαφος (mm) Δ.Α. 
Ύψος σέλας (mm) 840-860
Μεταξόνιο (mm) 1.545
Βάρος (kg) 205 (ξηρό)
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 19
Αναρτήσεις  
Μπροστά Τηλεσκοπικό ανεστραμένο πιρούνι διαμέτρου 43 χλστ., WP, πλήρως ρυθμιζόμενο, διαδρομή 220 χλστ.  
Πίσω Μονό αμορτισέρ, WP, υδραυλική προφόρτιση, διαδρομή 215 χλστ.
Τροχοί / ελαστικά  
Μπροστά 90/90-21"
Πίσω 150/70-17"
Φρένα  
Μπροστά Δύο δίσκοι διαμέτρου 305 χλστ. διπίστονες δαγκάνες brembo 
Πίσω Δίσκος διαμέτρου 255 χλστ. μονοπίστονη δαγκλάνα Nissin 
Ισχύς   
Ιπποδύναμη εργοστασίου (hp / σ.α.λ.) 94/9500
Ροπή εργοστασίου (kg / σ.α.λ.) 8,0/8.050

Φωτογραφίες Kίνησης / Στατικές

Φωτογραφίες Λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 18:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Triumph Tiger 1050 Sport 2016 TEST - Triumph Tiger 1200 XCa 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon