.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 10:37

Triumph Tiger 2020 – Spy pics και βίντεο

Οι Άγγλοι ετοιμάζουν μια νέα σειρά Tiger 800 όπως επιβεβαιώνεται από μια σειρά φωτογραφιών και ένα βίντεο από τις μοτοσυκλέτες εξέλιξης.

Θα έπρεπε να το περιμένουμε. Από τη μια οι νέες προδιαγραφές Euro 5 που θα κάνουν το ντεμπούτο τους κλιμακωτά από το 2020, από την άλλη ο σκληρός ανταγωνισμός που κάθε χρόνο σφίγγει και περισσότερο, είναι απολύτως λογικό για την Triumph να προχωρά σε ανανέωση της γκάμας των Tiger 800.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου φέτος τον Αύγουστο αποκαλύπτουν τις δύο γνωστές εκδόσεις XR και XC με αρκετά ανανεωμένη εμφάνιση, η οποία πάντως δεν απομακρύνεται πολύ από την πεπατημένη.

Tiger 800 XR SB12542
Triumph Tiger XR

Οι πληροφορίες που μεταδίδει τόσο ο Αγγλικός όσο και ο Γερμανικός Τύπος μιλούν για αυξημένη χωρητικότητα στον κινητήρα, με τις φήμες να τον θέλουν από 900 ως 1,000 cc. Αν στοιχηματίζαμε, δίχως να γνωρίζουμε κάτι, θα ποντάραμε περισσότερο σε έναν κυβισμό γύρω στα 900 cc που θα διατηρήσει τα Tiger πιο κοντά στη λογική των “μεσαίων” Adventure, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τα “μεγάλα” με μια λογική απόσταση ως τα 1,200 και 1,300 cc.

Το υλικό προέρχεται από την Ισπανία - όπως προδίδουν κάποια πλάνα του βίντεο – όπου και προφανώς δοκιμάζονται οι μοτοσυκλέτες ενόψει της επίσημης παρουσίασής τους που, λογικά, θα έρθει τον Νοέμβριο στην EICMA.

Triumph Tiger 1000 WEB 006
Triumph Tiger XC

Οι νέες Tiger, μαζί με το φρέσκο Daytona 765 αναμένεται να είναι οι νεωτερισμοί που θα ηγηθούν της γκάμας της Triumph για το 2020.

Παράλληλα, το Αγγλικό Morebikes δημοσιεύει και ένα βίντεο από τις εν λόγω υπό εξέλιξη μοτοσυκλέτες, το οποίο δείχνει να είναι μάλλον μια επίσημη διαρροή από το εργοστάσιο, παρά ένα spy video που τράβηξε ένας περαστικός στον δρόμο.

Δείτε το αμέσως πιο κάτω.

Πηγή: Tiger XR - Tiger XC

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon