.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:06

Triumph – Φήμες για νέο, ριζικά ανανεωμένο Speed Triple 1160!

“Κάντο όπως στο Street Triple” φαίνεται πως είναι το σύνθημα για την –φημολογούμενη- επικείμενη ανανέωση του μεγάλου streetfighter στην γκάμα της Triumph.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, ούτε και έχουν διαρρεύσει στοιχεία για κάτι τέτοιο, όλα συνηγορούν πως τον Νοέμβριο, θα δούμε ένα νέο και αλλαγμένο σε μεγάλο βαθμό Street Triple, στην EICMA. Το προφανέστερο επιχείρημα υπέρ της φήμης αυτής, είναι οι επερχόμενες προδιαγραφές Euro 5, που επιτάσσουν αλλαγές στο υφιστάμενο μοτέρ 1.050 κ.εκ. της μοτοσυκλέτας.

Προκειμένου λοιπόν να μειωθούν οι ρύποι αλλά να μην υπάρξουν απώλειες στην ισχύ, ένας μεγαλύτερος κυβισμός στα 1.160 κ.εκ. είναι κάτι που αναμένεται, με τους ίππους να φθάνουν τους 160. Το πλαίσιο είναι επίσης κάτι που αναμένεται να “αναθεωρηθεί”, πόσο μάλλον όταν αυτό, έχει παραμείνει απαράλλαχτο από το 2011.

Μικρότερο βάρος και ακαμψία, είναι προφανώς τα δυο χαρακτηριστικά στα οποία θα επικεντρωθεί η Triumph στην προσπάθεια αυτή. Η σχεδίαση είναι ένας άλλος τομέας όπου λογικά θα υπάρξουν αλλαγές, μέσα στα πλαίσια βέβαια του “εξώφθαλμου” look των προβολέων, που αποτελεί και το χαρακτηριστικό σημείο του Speed Triple, από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων, ενώ κατά την συνήθη πρακτική της Triumph, περιμένουμε τουλάχιστον δύο εκδόσεις, διαφοροποιούμενες ωε προς τον εξοπλισμό τους (περιφερειακά και ηλεκτρονικά).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon