.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 14:31

Triumph- Επιστροφή του Thunderbird 1.700!

Το 2008, η Triumph ανακοίνωσε ένα δικύλινδρο σε σειρά cruiser, με το όνομα Thunderbird. Aρχικά, με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα στα 1.600 κ.εκ. (1.597), με την χωρητικότητα να ανεβαίνει στα 1.700 κ.εκ. αργότερα, το 2011.

Η μοτοσυκλέτα αυτή λοιπόν φαίνεται πως επιστρέφει στην γκάμα της Triumph, αφού το όνομα της, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα που οφείλουν να καταθέσουν οι εταιρείες για τα μελλοντικά τους μοντέλα στην υπηρεσία των ΗΠΑ, NHSTA, που είναι ας πούμε κάτι σαν αμερικάνικο “Υπουργείο Συγκοινωνιών”.

Μάλιστα η μοτοσυκλέτα έχει καταχωρηθεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, που ονομάζονται Commander, LT και Storm, όπως και στην πρώτη “θητεία” του μοντέλου στην αγορά.

Οι εκδόσεις αυτές, αντιστοιχούσαν σε κλασικό cruiser, σε touring cruiser και σε cruiser με στοιχεία muscle, εκφάνσεις του Thunderbird και κάτι τέτοιο παρόμοιο αναμένεται να ισχύσει και τώρα, αναπροσαρμοσμένο σχεδιαστικά στα δεδομένα της εποχής μας φυσικά.

Ο κυβισμός του κινητήρα πάντως, παραμένει στα 1.700 κ.εκ. Το Thunderbird λοιπόν επιστρέφει, μένει να δούμε το πότε, το πώς και το πού, με την έννοια του ότι η κυκλοφορία του, μπορεί να αφορά αποκλειστικά την αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon