.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:28

Video Test Ride - Husqvarna Norden 901

Έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση. Και η Husqvarna, με την Norden 901, κάνει κατευθείαν εντύπωση και προκαλεί με έναν μοναδικό ''ρετρό'' τρόπο, εισάγοντας εντυπωσιακά τον ''θηρεό'' σε νέα κατηγορία και νέο κυβισμό!

Η Norden 901, εισάγει την Husqvarna στις μοτοσυκλέτες adventure τουρισμού εντός και εκτός δρόμου, και το κάνει με έναν μοναδικό ρετρό τρόπο, που ξυπνά αναμνήσεις και στοιχειώνει όνειρα!
Η Husqvarna, είναι ευρέως γνωστή για τις μοτοσυκλέτες enduro και motocross, και λίγα χρόνια πριν, υπό την σκέπη της KTM, έκανε την είσοδο της στις μοτοσυκλέτες δρόμου, παρουσιάζοντας τα Svartpilen και Vitpilen, στα 401 κυβικά εκατοστά - βασισμένα στα αντίστοιχα Duke 390 της ΚΤΜ. Έπειτα από τα Enduro και Supermotard 701, που βασίστηκαν στα αντίστοιχα KTM 690 Enduro R και Supermoto, σειρά είχε η άνοδος κυβισμού, και στόχος, ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 890 κυβικών εκατοστών, του KTM 890 Adventure.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή εδώ ή απολαύστε το video στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Husqvarna 701 Enduro 2022 Test - Husqvarna Norden 901 Expedition (2024) »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon