.
Κατηγορία Zero Engineering
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 10:32

Zero Motorcycles 2018

 

Μεγαλύτερη αυτονομία, πιο γρήγορη φόρτιση

 

Η Ζero Motorcycles, μια από τις πιο δραστήριες και επιτυχημένες εταιρείες στον χώρο των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, ανακοίνωσε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις στην γκάμα των 2018 μοντέλων της.

Σημαντικότερο νέο, αποτελεί η παρουσίαση τριών νέων μπαταριών zF14.4, ZF7.2 και ZF3.6 , οι οποίες σύμφωνα με την Zero, προσφέρουν την μεγαλύτερη αυτονομία της αγοράς, συγκριτικά με τις μπαταρίες αντίστοιχης χωρητικότητας των ανταγωνιστών.

Μάλιστα αναφέρεται ότι τα μοντέλα που φέρουν την ZF14.4 μπαταρία, σε συνδυασμό με την βοηθητική, ZF3.6, έχουν την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα ηλεκτροκίνητα δίτροχα μοντέλα παραγωγής, που αγγίζει τα 360 χιλιόμετρα σε συνθήκες κίνησης στην πόλη.

Παράλληλα, ένας νέος φορτιστής, o οποίος έχει συμβατότητα με τα οικιακά δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος όλου του κόσμου αλλά και με τους Level 2 EV σταθμούς φόρτισης που έχουν εγκατασταθεί σε μεγάλα αστικά κέντρα της υφηλίου, προσφέρει μέχρι και 6 φορές πιο γρήγορη φόρτιση στις μπαταρίες, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους ανεφοδιασμού.

Περισσότερα για την Zero Motorcycles, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 12:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon