.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 06:46

Zero Motorcycles – Νέος Τιμοκατάλογος 2023

Η Electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Μάλτα και τη Κύπρο, των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Zero Motorcycles και των scooter RAY και WOW ανακοινώνει το νέο τιμοκατάλογο που αφορά τις μοτοσυκλέτες της Zero και θα ισχύει από 4/12/2023. [Δελτίο Τύπου]

Ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος των μοτοσυκλετών Zero Motorcycles συμπεριλαμβάνει όλα τα νέα μοντέλα MY2024, που από την αρχή της νέας χρονιάς, θα καλύπτονται από πενταετή εγγύηση (μοτοσυκλέτα/μπαταρία).

Όπως και τις ανανεωμένες Zero S και Zero DS, δυο σημαντικές προτάσεις της Zero Motorcycles για όσους θέλουν να οδηγούν μια πραγματική μοτοσυκλέτα με δίπλωμα Α1 / Αυτοκίνητου, με δυνατότητα αναβάθμισης σε Α2 μέσω του Zero Motorcycles App.
Για τους κάτοχους Α2 κατηγορίας διπλώματος, η νέες Zero SR και Zero DSR είναι οι πλήρως ανανεωμένες προτάσεις της Καλιφορνέζικης εταιρίας

zERO23B.jpg

Θα συνεχιστεί και για το 2024 η πολύ επιτυχημένη έκδοση Full του Adventure μοντέλου της Αμερικάνικης εταιρίας DSR/X. Οι διαφορές της έκδοσης DSR/X Full σε σχέση με τη βασική έκδοση, είναι σημαντικές και αφορούν την αναβάθμιση, του ήδη πλούσιου εξοπλισμού της DSR/X και περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο εργοστασιακό ανεμοθώρακα, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης Led και εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα (Top case).

Τα μοντέλα MY2023 θα συνεχίσουν να πωλούνται σε προνομιακές τιμές, μέχρι εξαντλήσεως τους.

Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθούν οι Τιμοκατάλογοι για τα μοντέλα 2023 και 2024:

zERO23.jpg

zERO23Α.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 07:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon