.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:01

Triumph-Bajaj: Στις 27 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια

Ο διευθυντής της Bajaj αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ινδία την ημερομηνία παρουσίασης των πρώτων καρπών της συνεργασίας της εταιρείας του με την Triumph.

Σημειώνουμε την ημερομηνία: 27 Ιουνίου 2023. Εκείνη την Τρίτη θα γίνει στο Λονδίνο η επίσημη παρουσίαση της πρώτης μοτοσυκλέτας που θα προκύψει από τη συνεργασία της Triumph με τη Bajaj, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της ινδικής εταιρείας, Rajiv Bajaj, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μάλιστα ο Ινδός επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί πως η εκδήλωση ενδεχομένως να αφορά περισσότερα του ενός μοντέλα, κάτι που συνάδει με τις διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο χρόνο και στις οποίες έχουν εμφανιστεί τόσο ένα κλασικής σχεδίασης γυμνό μοντέλο, όσο και ένα λίγο ψηλότερο scrambler.

4cb8e58fd59a90649fa15e399f86ad12 XL

Σύμφωνα με με τις ισχύουσες πληροφορίες και φήμες, η μοτοσυκλέτα θα είναι μονοκύλινδρη με κυβισμό γύρω στα 350 cc και θα αποτελέσει τη βάση για διάφορα μοντέλα, σε μια γκάμα που θα διατίθεται αυτούσια στην Ινδία και στην Ευρώπη.

Ο κ. Bajaj αποκάλυψε επίσης πως αμέσως μετά την παρουσίαση των νέων μοντέλων θα αρχίσει η παραγωγή τους, με στόχο να είναι στην αγορά εντός του 2023.

Προφανής στόχος της Triumph είναι η διείσδυση στις αγορές της Ασίας με πιο προσιτές μοτοσυκλέτες, κάτι που θα αποδώσει διπλό όφελος καθώς οι ίδιες οικονομικές παράμετροι είναι ευεργετικές και στις δυτικές αγορές για την προσέλκυση νεότερου και οικονομικά ασθενέστερου πελατολογίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon