.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 15:53

Η Triumph θα αποκαλύψει τη νέα γκάμα μικρού κυβισμού στις 5 Ιουλίου

Ο καρπός της συνεργασία της αγγλικής εταιρείας με τη Bajaj έχει πλέον ένα επίσημο ραντεβού με τη δημοσιότητα τον επόμενο μήνα.

Η ιστορία έχει γεννήσει αμέτρητα επεισόδια ως τώρα, με μια πολύχρονη αλληλουχία φημών, πληροφοριών και φωτογραφιών, αλλά πλέον φτάνουμε στην άκρη του τούνελ. Η περίφημη γκάμα των Triumph μικρού κυβισμού που θα κατασκευάζονται στην Ινδία από τη Bajaj απέχει πλέον μερικές εβδομάδες από την αποκάλυψή της και ακόμη δε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τίποτα, ούτε για κυβισμό, ούτε για τι τύπους μοτοσυκλετών θα αφορά, ούτε καν πόσες.

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο θα δούμε μια γκάμα χτισμένη πάνω σ’ έναν μονοκύλινδρο που εικάζεται γύρω στα 350 cc, ενώ ως τώρα έχουμε δει εκδοχές κλασικών roadster και scrambler.

844d44996897d0b6e1a5358e23b36089 XL

H Bajaj έχει επιβεβαιώσει πως μελλοντικά θα έρθει μια ολόκληρη γκάμα μοντέλων μικρού κυβισμού και στα πλαίσια της συμφωνίας με την Triumph προβλέπεται να αναλάβει πλήρως η ινδική εταιρεία το δίκτυό της στην Ινδία, εξασφαλίζοντας έτσι έτοιμη υποδομή σε όλη τη χώρα δίχως να χρειαστεί να φτιαχτεί από την αρχή από τους Άγγλους.

Πρόσφατα ο Rajiv Bajaj, διευθυντής της Bajaj, αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη πως στις 27 Ιουνίου θα παρουσιαστούν στην έδρα της Triumph, στο Hinckley της Αγγλίας, οι πρώτες μικρές μοτοσυκλέτες, ενώ τώρα εμφανίστηκε μια επίσημη προαναγγελία για την ίδια παρουσίαση στην Ινδία στις 5 Ιουλίου.

Πιθανότατα λοιπόν θα γίνει μια πρώτη παρουσίαση επί αγγλικού εδάφους και στη συνέχεια η πιο επίσημη τελετή στην Ινδία, ή μήπως έχουμε αλλαγή στο πρόγραμμα; Λίγη σημασία έχει, καθώς αυτό που μετρά είναι πως μέσα στον επόμενη μήνα θα έχουν αποκαλυφθεί όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη νέα κίνηση της Triumph.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon