.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 10:29

Triumph Modern Classics 2021 – Δύο νέες εκδόσεις καθ’ οδόν

Τα έγγραφα έγκρισης τύπου σε ΕΕ και ΗΠΑ αποκαλύπτουν τι σχεδιάζει η Triumph για την κλασική σειρά των Bonneville.

Η οικογένεια των Modern Classics της Triumph επισήμως δεν έχει παρουσιάσει κάτι νέο για το 2021, παρότι φέτος θα πρέπει να έρθει ο εναρμονισμός με τις Euro 5 – κάτι που αναμφίβολα είχε προβλεφθεί στα πλάνα της Αγγλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αγγλικό Bike Social, τα έγγραφα που συνοδεύουν τις εγκρίσεις τύπου της γκάμας της εταιρείας σε ΕΕ και ΗΠΑ αποδεικνύονται αποκαλυπτικά. Σε αυτά υπάρχει αναφορά σε δύο νέες εκδόσεις υπαρχόντων μοντέλων και συγκεκριμένα στα Street Scrambler Sandstorm και Street Twin Goldline.

Τα τεχνικά στοιχεία που τα συνοδεύουν μας δείχνουν μια κατεύθυνση στο πώς η Triumph προσαρμόζει τον κλασικό δικύλινδρο κινητήρα των 900 cc στις νέες προδιαγραφές, καθώς η απόδοσή τους εμφανίζεται αναλλοίωτη σε μέγιστες τιμές, ωστόσο προκύπτουν μικρές διαφοροποιήσεις στις στροφές του κινητήρα όπου παρατηρούνται τα μέγιστα των 64 ίππων και 8.2 kgm.

Πρόκειται για μικρές διαφορές, καθώς η ισχύς μεγιστοποιείται 250 rpm χαμηλότερα και η ροπή 50 rpm ψηλότερα από τα αντίστοιχα μοντέλα 2019-2020 και κάπου εδώ μάλλον εντοπίζουμε πώς η Triumph είχε ήδη προβλέψει το κούρδισμα των μοτέρ που έδειξε το 2019 ενόψει των επερχόμενων νέων προδιαγραφών για το 2021.

Πέραν αυτών, ωστόσο, το ποιόν των νέων αυτών εκδόσεων δεν περιγράφεται και θα πρέπει να περιμένουμε την εμφάνισή τους. Πάντως η λογική λέει πως πρόκειται για αλλαγές πρωτίστως στην αισθητική τους, παίζοντας με χρωματικές επιλογές και περιφερειακά για να γίνει η διαφορά.

Το σημαντικό που πρέπει να μας μείνει από αυτή την είδηση είναι πως, παρότι η Triumph ακόμη δεν έχει αναφερθεί ακόμη στη φετινή γκάμα των Modern Classics, η οικογένεια μάλλον συνεχίζει κανονικότατα στη Euro 5 εποχή.

>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Triumph Street Scrambler 2019, που δεν άλλαξε καθόλου και για το 2020.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon