Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:04

Triumph Tiger 1200 Desert και Alpine Edition 2020

Δύο νέες εκδόσεις της μεγάλης Adventure έκαναν την εμφάνισή τους, φέρνοντας αποκλειστικά χρώματα και ενέσεις εξοπλισμού στο βασικό πακέτο.

Για το 2020 η Triumph ανανέωσε τη γκάμα των “μικρών” Tiger στα 900 cc, αλλά ο αρχηγός της οικογένειας παρέμεινε όπως τον γνωρίζαμε. Τώρα ωστόσο αποκτά δύο φρέσκιες εκδόσεις, Desert και Alpine.

Η Desert Edition βασίζεται στην έκδοση XCx με ακτινωτές ζάντες και μας έρχεται σε ένα μπεζ-γκρι χρώμα που βαπτίζεται Sandstorm. Αντίθετα, η Alpine Edition πατά στην έκδοση XRx με τις χυτές ζάντες και προσφέρεται στο αποκλειστικό χρώμα λευκό Snowdonia.

Tiger 1200 Alpine Edition RHS
Triumph Tiger 1200 Alpine Edition 2020

Από πλευράς εξοπλισμού και οι δύο νέες εκδόσεις εξοπλίζονται με τελικό Arrow που ζυγίζει 2.1 κιλά λιγότερα από το στάνταρ, καθώς και επιπλέον υποβοήθηση Triumph Shift Assist για μεταξένιες αλλαγές σχέσεων χωρίς χρήση συμπλέκτη.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός τους περιλαμβάνει όλα τα γνωστά εφόδια του Tiger 1200, ήτοι ημι-ενεργές ηλεκτρονικές αναρτήσεις TSAS, Cornering ABS και Traction Control, Cruise Control, έγχρωμη TFT οθόνη στα όργανα, LED φώτα, keyless εκκίνηση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπ, παροχή USB για φόρτιση συσκευών και φωτιζόμενους διακόπτες στο τιμόνι.

Tiger 1200 Desert Edition RHS

Triumph Tiger 1200 Desert Edition 2020

Μια διαφορά που εντοπίζεται στον εξοπλισμό τους αφορά στις διαθέσιμες rider modes, με 4 κοινές για τις δύο εκδόσεις – Rain, Road, Off-Road, Sport – και επιπλέον την Off-Road PRO μόνο για τη Desert Edition (ως XCx).

Οι δύο νέες Tiger 1200 θα έρθουν και προς τα μέρη μας, σε τιμές που προς το παρόν δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Γνωρίστε τις στην ιστοσελίδα της Ελληνικής αντιπροσώπου της Triumph:

Triumph Tiger 1200 Desert Edition

Triumph Tiger 1200 Alpine Edition

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube