.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:23

Triumph-Bajaj Avenger 700 – Νέος κινητήρας για το πρώτο κοινό τους μοντέλο

Δεν ανακοινώθηκε ακόμη η συνεργασία των Triumph και Bajaj και ήδη οι Ινδοί συνάδελφοι μας αποκαλύπτουν ολόκληρο το επιχειρηματικό πλάνο.

Στις 24 Ιανουαρίου 2020, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι Triumph και Bajaj θα ανακοινώσουν με πάσα επισημότητα και - ελπίζουμε - με άφθονες λεπτομέρειες τα πλάνα για τη νέα συνεργασία τους.

Αυτή, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, δεν περιλαμβάνει εξαγορές μετοχικών κεφαλαίων, αλλά κυρίως μεταφορά τεχνογνωσίας και παραγωγικών δυνατοτήτων από τη μια πλευρά στην άλλη, εξυπηρετώντας έναν βασικό σκοπό: η μεν Triumph να αποκτήσει επιτέλους μικρές μοτοσυκλέτες στη γκάμα της για να χτυπήσει τις Ασιατικές αγορές, η δε Bajaj να προσθέσει μεγάλους κινητήρες στη δική της για να εισβάλλει πιο δυναμικά προς δυσμάς.

Bajaj Avenger 700 bike

Από κει λοιπόν που σελίδες επί σελίδων στην Ινδία γεμίζουν με εικασίες για τις τράμπες κινητήρων και τα μοντέλα που αυτές μπορούν να τροφοδοτήσουν, να και το India Car News με μια εντυπωσιακή φωτοσοπιά και κάποιες φρέσκιες, όσο και αναπάντεχες πληροφορίες.

Οι συνάδελφοι λοιπόν ισχυρίζονται πως οι δύο εταιρείες θα εξελίξουν από κοινού έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 700 cc, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε μια cruiser μοτοσυκλέτα (που θυμίζει Rocket III σε παιδική ηλικία).

Κατά τον δημοσιεύσαντα την είδηση, η μοτοσυκλέτα θα ονομαστεί Avenger 700 και βασικός της στόχος είναι να επιτεθεί ευθέως κατά μοντέλων όπως οι δικύλινδρες Royal Enfield 650, η Harley-Davidson Street 750 κ.ο.κ.

Περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού δεν έχουμε αυτή τη στιγμή, ωστόσο με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας προ των πυλών ελπίζουμε λίαν συντόμως να έχουμε επιβεβαιωμένα νέα στο θέμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon