.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 12:41

Yamaha Tenere 700 2025 – Scoop φωτογραφία πυροδοτεί φήμες για ανανέωση

Αλλάζει εμφάνιση -ή και κινητήρα- η πλέον επιτυχημένη μεσαία Adventure της Yamaha; Δεν αποκλείεται τίποτα, ακόμα!

Πριν λίγες ώρες, ήρθε στα «χέρια» μας η φωτογραφία μίας μοτοσυκλέτας με πλήρες καμουφλάζ δοκιμών, η οποία έχει καταφανείς ομοιότητες με την Yamaha Tenere 700. Η γενικότερη μορφή της, αλλά και ο κινητήρας με τα χαρακτηριστικά δεξιά «καπάκια» του συμπλέκτη και της αντλίας του νερού, το επιβεβαιώνουν επίσης. Και όμως, η μοτοσυκλέτα είναι ντυμένη πατόκορφα με μαύρο καμουφλάζ, που βλέπουμε μόνο σε πρωτότυπα δοκιμών, ώστε να κρύβεται η μορφή της και οι αλλαγές που μπορεί να έχει με το εκάστοτε τρέχον μοντέλο.

Στην περίπτωση μας, εδώ, μπορούμε να δούμε ήδη κάποιες αλλαγές (όπως για παράδειγμα, στην μορφή της ποδιάς, στην ύπαρξη προστατευτικών κάγκελων, ίσως δε και μικρές διαφορές στην μορφή των καπακιών του κινητήρα), όμως φαίνονται και πολλές ομοιότητες (φρένα εμπρός και πίσω, εξάτμιση και αλλού). Το καμουφλάζ χρησιμοποιείται σε όλη την περιοχή της μάσκας, του ρεζερβουάρ και των πλαστικών, οπότε πράγματι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κρύβεται από εκεί κάτω...

Μπορεί αυτό να σημαίνει μία σημαντική ανανέωση του μοντέλου, το οποίο έχει ήδη αρκετά χρόνια στις αγορές; Θα σημάνει επίσης αλλαγές στον κινητήρα CP2, ο οποίος κλείνει δεκαετία στο μοτοσυκλετιστικό στερέωμα και θεωρείται ήδη απόλυτα επιτυχημένος; Θα δείξει ο χρόνος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 12:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon