.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:20

EICMA 2023 - SYM Cruisym 300 2024 και MAXSYM GT 2024

Δύο νέα GT μοντέλα, που ανανεώνουν τα ήδη υπάρχοντα Cruisym και Maxsym. 

H SYM παρουσίασε τα νέα Maxsym GT και Cruisym 300 GT, στα πλαίσια της EICMA 2023, προετοιμάζοντας μας για την ανανέωση των μοντέλων. Η εταιρεία δεν ανακοινώνει αναλυτικά πολλά, ακόμα, αλλά κάποιες πληροφορίες γίνονται διαθέσιμες για τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά το Maxsym GT, το μοντέλο ίσως αποτελέσει τον αντικαταστάτη τυο Maxsym 400 (μένει να μάθουμε όσον αφορά την αγορά μας), καθώς έρχεται τόσο με εμφανισιακές αλλαγές, όσο και με αυξημένα επίπεδα άνεσης για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη.

Παρομοίως, και το Cruisym 300 χαρακτηρίζεται από εκτεταμένες εμφανισιακές αλλαγές, ενώ αναμένεται να έρθει και με ένα σημαντικά ισχυρότερο σύστημα φώτων, με τα προφανή οφέλη στον τομέα της ασφάλειας και της οδηγικής εμπειρίας. Περιμένουμε να μάθουμε αναλυτικότερα, για τα μοντέλα και την άφιξη τους στην αγορά μας.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 13:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon