.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 14:26

EICMA 2023 – Sym CLBCU, DRGBT, Fugue 125 2024

Τρία νέα μοντέλα στα μικρά κυβικά από την SYM, για το νέο έτος.

Παράλληλα με τα υπόλοιπα μοντέλα της, η SYM παρουσίασε και τα νέα CLBCU, DRGBT και Fugue 125 2024, στα πλαίσια της EICMA 2023, μοντέλα προοριζόμενα για αστυκή χρήση. Ξεκινώντας την αναφορά μας από το νέο CLBCU, το μοντέλο έλκει την σχεδιαστική του έμπνευση από το πτηνό κολίμπρι, με την μικροκαμωμένη και γεμάτη χάρη σιλουέτα του. Το μοντέλο θα έχει κινητήρα 125 κυβικών, ο οποίος φέρει εκτεταμένες τεχνολογίες για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου, μεταξύ των οποίων το σύστημα ανάφλεξης EnMIS – Enhanced Multiple Ignition System της Keihin.

To DRGBT είναι ένα μοντέλο που το γνωρίζαμε ήδη, αλλά ανανεώνεται στον σχεδιασμό, με ιδιαίτερα επιθετικότερη εμφάνιση. Το Fugue 125, για το τέλος, είναι ένα «χαμηλών τόνων» αστικό μοντέλο, με μοτέρ 125 κυβικών, που θυμίζει κάτι από ρετρό ιταλικά scooter. Θα συνδυάζει χρηστικότητα και οικονομία, με στοιχεία υψηλής τεχνολογίας.

Περισσότερα αναλυτικά δεδομένα για τα μοντέλα, όπως και πληροφορίες για την άφιξη στην χώρα μας, αναμένονται.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 14:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon