.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:18

Νέο SYM VF185 – Ετοιμάζεται ανανέωση για τον «βασιλιά» των παπιών;

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε ασιατικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ένα σημαντικά ανανεωμένο, τουλάχιστον στην εμφάνιση, SYM VF185.

Το SYM VF185i παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στην αγορά μας πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και,  μετά από την απόσυρση του Honda Supra GTR από την αγορά, πρακτικά δεν έχει αντίπαλο στα παπιά υψηλών επιδόσεων. Κι όμως, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, το μοντέλο δεν έχει δει ανανεώσεις, πράγμα που ίσως αλλάξει, αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από μέσα της Ασίας.

Σύμφωνα με αυτά τα νέα, ένα νέο μοντέλο εθεάθη σε δοκιμές στο δρόμο στην Μαλαισία, με σημαντικές εμφανισιακές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον SYM VF185. Από τις ελάχιστες εικόνες που κυκλοφόρησαν, τελείως διαφορετικό φαίνεται το εμπρός αλλά και το πίσω μέρος, σε σαφώς πιο «μοτοσυκλετιστική» προσέγγιση, αλλά και νέα όργανα τα οποία θα είανι πλήρως ψηφιακά. Για τον κινητήρα δεν μαθαίνουμε κάτι νεότερο και δεν αποκλείεται, το επίπεδο επιδόσεων του να μείνει ίδιο.

Περιμένουμε και περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon